Τρίτη 17 Μαρτίου 2009

100 Μαλάκες Έλληνες

Με αφορμή τον διαγωνισμό του Σκαι για τους 100 πιο σπουδαίους Έλληνες, σκεφτήκαμε να διοργανώσουμε έναν αντίστοιχο διαγωνισμό, ο οποίος όμως θα αφορά τους 100 πιο Μαλάκες Έλληνες της Ιστορίας μας, αριθμός ο οποίος θα μπορούσε σίγουρα να είναι αρκετά μεγαλύτερος, ωστόσο περιοριστήκαμε στους 100 για ευνόητους λόγους! Αυτή είναι η μόνη αλλά θεμελιώδης διαφορά ανάμεσα στους δυο διαγωνισμούς, καθώς ο δεύτερος αναφέρεται σε αυτό που στην μικρή πατρίδα μας έχει καταντήσει επάγγελμα. Τ Η Ν Μ Α Λ Α Κ Ι Α! !
Παρακάτω σας παραθέτουμε τους 100 πιο Μαλάκες Έλληνες,
κατά την δική μας ταπεινή αποψη, από τους οποίους σας ζητάμε να επιλέξετε τον δικό σας μαλάκα, ωστε να μπορέσουμε να κανουμε μια κάποια κατάταξη-αξιολόγηση, να δούμε βρε αδερφέ ποιοί είναι τελικά οι κυρίαρχοι στο ευγενές και μοναχικό σπορ της μαλακίας!! .
Για να συνδιαμορφώσετε και εσείς με την ψήφο σας το τελικό αποτέλεσμα , απ' το οποίο θα προκύψει ο Ένας, ο πιο σπουδαίος μαλάκας Έλληνας όλων των εποχών, δεν έχετε παρά να ψηφίσετε.
Η διαδικασία της ψηφοφορίας θα διαρκέσει ως της 25 Μαίου και στην συνέχεια θα ανακυρηχθεί ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού μας.
Αν σπάσει ο διαβολος το ποδάρι του και ο νικητής βρισκεται εν ζωή, θα διοργανωθεί βραδυά προς τιμήν Του, κατά την οποία θα του απονεμηθεί φθηνή τιμητική κ ευχαριστήρια πλακέτα!!
θα χαρούμε πολύ να ακούσουμε τις απόψεις σας, θετικές ή αρνητικές και γενικά όποια πρόταση ευπρόσδεκτη.

ΥΓ:για πρακτικούς λόγους, επιλέξαμε εμείς την εκατοντάδα, πιστεύοντας οτι χοντρικώς πιάνουμε λίγο από κάθε λογής μαλακία που απαντάται ή απαντήθηκε ποτέ στην Ελλάδα. Για κάθε ενσταση (για παραλείψεις ελπίζουμε), τα σχολια σας ίσως μας οδηγήσουν σε εκ των υστέρων αναθεώρηση της λίστας. Ευχαριστούμε.

Πριν ψηφήσετε, μια συντομη (και σίγουρα λειψή) παρουσίαση των εκλεκτών της καρδίας μας!!


100 Μαλάκες Έλληνες




1) Προκρούστης: εκκεντρικός ξενοδόχος-ληστής και πεφωτισμένος χειρούργος-ορθοπεδικός! live your myth in Greece!!

2) Οιδίποδας: "μάγκες, πήδηξα χτες μια γκόμενα, ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΤΑΝΕ!!!", είπε...ο τραγικός!!! Δεν φτάνει που πήδηξε τη μάνα του, αυτοτυφλώθηκε κιόλας!

3) Εφιάλτης: αν δεν ήσουνα ρουφιάνος, τα κακά όνειρα θα τα έλεγαν "Λεωνίδες" και τα σοκολατάκια "Efialtis"!!

4) Πηνελόπη: Μεγάλη μαλάκο, χριστιανικής-μονογαμικής ανατροφής, 20 χρόνια απεργία πο*τσας!!

5) Μέγας Αλέξανδρος: Φτου σου ρε...!!ποιός σου ζήτησε να μας εκπολιτήσεις!!!????

6) Νάρκισσος: "καθρέφτη, καθρεφτάκο, ποιος ειναι ο πιο όμορ-γκλουπ γκλουπ γκλουπ γκλπουπ "...ένας νέος πεθαίνει, τα extreme water sports γεννιούνται!!

7) Πλάτωνας: Φιλοσοφημένος μαλάκας που προτιμούσε τις συγκινήσεις τύπου "εξπρές του μεσονυχτίου" στη Σικελία αντί για την πληκτική Αθήνα. Πάλευε σαν σκυλί να γίνει δούλος, η μοίρα όμως του έπαιξε άσχημο παιχνίδι: πέθανε σε βαθιά γεράματα, ελεύθερος, κάπου στον Κολωνό. Συγχαρητήρια!!

8) Πύρρος: Ο μαλάκας που έχασε τον μισό του στρατό, έγινε αιτία να σφαγιαστεί η μισή Ήπειρος και τελικά πέθανε από ένα κεραμύδι!

9) Φειδιππίδης: Ο μαλάκας που πέθανε τρέχοντας για να πει "κερδίσαμε"! Χαλάρωσε ρε αγόρι μου!!!

10) Ήρα: Ίσως η μεγαλύτερη κερατού ever!!Αντί να χωρίσει τον Δία, βασάνιζε τις ερωμένες του. ΘΕΑ!!

11) Θέτιδα: Κακοτεχνία!! Ανέλαβε να κάνει τον Αχιλλέα αθάνατο και άφησε τη δουλειά στη μέση!! Πέρνα τον κ ένα δευτερο χεράκι, καλή μου!! ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΣΑΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ!

12) Μενέλαος: κακ-ομηρικό έπος: κερατάς που έκανε πόλεμο για αυτήν που τον κεράτωσε!!! ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!

13) Μέγας Κωνσταντίνός: "Έλληνας" "Άγιος"!! Αντιθέτως με οτι πιστεύτε, ο Κώστας γεννήθηκε κάπου στα λουτρά Niška Banja, στις όχθες του ποταμού Nišava, [από πατέρα μασέρ εξειδικευμένο στο σιάτσου και μάνα μασατζού (απλή και θαυματουργή-Αγία!!!)], στη σημερινή Σερβία!! Καπου κοντά, λένε, γεννήθηκε και ο Ντούσαν Μπαγεβιτς!! Μάλλον είχαν τον ίδιο δάσκαλο ελληνικών!!


14) Μέγας Θεοδόσιος: "Έλλην", γεννημένος στις φτωχογειτονιές του Casa Los Rasos , με καριέρα στην Αλμπαθέτε και την Εξτρεμαδούρα (τον φωνάζαν "το αλάνι")! Εν συνεχεία, μετεγγράφηκε στην Φενερμπαχτσέ της Κωνσταντινούπολης, όπου και τα γάμησε όλα: γκρέμισε αρχαιοελληνικούς ναούς, κύλησε στην πρέζα, έσφαξε άπιστους, έχτισε εκκλησίες, έκλεβε μετά τα παγκάρια, με τα κλεμμένα έχτιζε κι άλλες εκκλησίες κοκ. Εκλεισε την καριέρα του στη Μίλαν, πεθαίνοντας εντυπωσιακά στο γήπεδο,μετά από οξύ επεισόδιο πριαπισμού!

15) Παλαιολόγος:ατόφιος μαλάκας από 100% πεντελικό μάρμαρο (μασίφ)! Αυτός που ξέχασε αφύλαχτη μια πόρτα και έχασε την πόλη. Φύλα την καλά τη γαμημένη, τώρα μας τον ζαλίζουν να την πάρουμε πίσω!!

16) Διγενής Ακρίτας: καυλωμένος μαλάκας που έπνιγε αρκούδες και σκότωνε λιοντάρια στα σύνορα ενώ οι άλλοι έτρωγαν και έπιναν στην Κωνσταντινούπολη!

ΦΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΟΥΚαδες
17) Κουρνάζος (τελώνης): Ο αδέκαστος μαλάκας που σταμάτησε το πλοίο της αγάπης (βαπόρι από Περσία των Τσιτσάνήs-seaways) και κατέσχεσε 11 τόνους χασίς και έγινε και τραγούδι!! ΜΑ 11 ΤΟΝΟΥΣ?? ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΙΝΑΜΕ!!!

18) Κοκός ο Άστεγος: "Έλλην", γενικός γραμματέας (με κληρονομικό χάρισμα) της γενιάς των 700 ευρώ και (αυθ)αιρετός άρχοντας της μη-κυβερνητικής (!) οργάνωσης "θέλω πίσω το σπίτι μου"!

19) Μεταξάς: Δε μας νοιάζει που δεν είμαστε συμπατριώτες με την Monica Belluchi, δε μας νοιάζουν οι παρελάσεις, δε μας νοιαζει το κονιάκ, ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟ ΙΚΑ ΤΙ ΤΟ ΗΘΕΛΕΣ;

20) Βελουχιώτης: μεγάλος οικολογικόεγκληματίας, έσφαξε τις μισές καφέ αρκούδες της Πίνδου, επειδή δεν ήταν κόκκινες! ΤΟ ΚΚΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

21) Καρυωτάκης: Αυτοκτόνησε (και μάλιστα με δεύτερη προσπάθεια!) ενώ βίωνε το απόλυτο ελληνικό όνειρο- είχε θέση στο δημόσιο!!

22) Θεοδωράκης: 29 κατασκευαστές εθνικής συνείδησης (Λαζόπουλος, Άδωνις, Βελόπουλος, Καρακατσάνης και λοιπά στοιχεία) προτείνουν: "να τον ακούτε τον Θεοδωράκη!"-αυτοί ξέρουν!! Αράξτε, λοιπόν, εμπιστευτείτε τις ζωές σας στο "Μονομελές Συμβούλιο των Γερόντων Μίκης Θεοδωράκης" με πληρεξούσιο και καλή τύχη-εμείς πάντως την κάνουμε για Τζιμπουτί!!

23) Μητσοτάκης: Ο γκαντέμης που κατάφερνε να τρώει στην κατοχή από τρία διαφορετικά συσσίτια και του έριξε τη κυβέρνηση ο Σαμαράς!! Ο ΣΑΜΑΡΑΣ!!! Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ-SOS

24) Ζαχαριάδης: Κρίμα...και εμείς θέλαμε τον Τσαουσέσκου μας!!

25) Εθνάρχης: Μας έβαλες στη Δύση και για αντιπαροχή έκανες την Αθήνα Καμπούλ!!(αν και στην Καμπούλ απέμειναν περισσότερα νεοκλασικά!)

26) Ίκαρος: και του λες του μαλάκα:"όπου θέλεις, μόνο μην πας πολύ ψηλά"!!

27) Αιγέας: Αυτός που αυτοκτόνησε επειδή κάτι άλλοι μαλάκες δεν άλλαξαν τα πανιά!! Ο ΑΙΓΕΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ ΨΑΡΙΑ ΤΟΥ!!

28) Ψωμιάδης:Ανώτατος Άρχοντας του Αφρικάνικου Βασιλείου Νότιας Μακεδονίας!

29) Χριστόδουλος: "γιατί, Θεούλη μου σε μένα ο καρκίνος?" ("γιατί όχι σε καναν άπιστο?")

30) Τσουκαλάς: Περαστικά!

31) Κούγιας: σε είδα...Μύκονος-έκανες μπάνιο...Λαμία, Κόρινθος, κάπου στα Γιάννενα, στην Παναχαική, στον Άρη Πετρούπολης-διοικούσες ιδρωμένους ποδοσφαιριστες...άλλοτε σαν ύαινα, να υπερασπίζεσαι φονιάδες, κλεφτες, σατανιστές...πότε-πότε στα 5 επί 5 να σε τζατζάρουν...στις πύλες του πολυτεχνείου, κάτω από τα τανκς...κάποιο Δεκέμβρη φωτιές σ' είδαν ν' ανάβεις...στις μάντρες, στα παράθυρα των καναλιών, στο Γούντστοκ, στο interail ...κι υστερα τα νοσοκομεία...η βία είναι γένους θηλυκού...σε είδα στα μάτια των μοντέλων και στην ομάδα μπάσκετ του έπους του '87...γλυκέ μου γίγαντα σε σκέφτομαι...περιμένω τηλεφώνημά σου ή στείλε εξώδικο, Εύη...

32) Παττακός-Ιωαννίδης-Παπαδόπουλος: "κητα ρε τα κολοπεδα, βαλαν τον παπαδοπουλο ,γονοις δεν εχουν να τα μαζεψουν, σπιτια δεν εχουν, εκλισιά δεν πηγενουν; Ηχαμε τώτε δρόμους, κύριη!! Αι ομαδαι διέπραιπαν εις τας ευρόπας!! Χηλιάδες κατασκινοταί-παραθερυσταί κατέκλυαν τις νήσους της αγωνις γραμής!! Άφες αυτοίς, ου γαρ οίδασι τι ποιούσι! Έχουσιν γνώσιν οι φύλακες! ψόφησε το βόδι μας, πάει η κολληγιά μας! Που να' σαι ρε Παπαδόπουλε;"

33) Πρέκας: No comments!

34) Άδωνις Γεωργιάδης: Ο εγγονός του Πλάτωνα! Ο σπιτονοικοκύρης της βασιλεύουσας! Ο αδερφός του Λεωνίδα! Ο πατέρας των παιδιών της Μπουμπούνας! Ο καλύτερος πελάτης της πυροσβεστικής!! Πωλούνται "καυτά" βιβλία (στα κάρβουνα), εκδόσεις Κηροζίνην.

35) Ανδρέας Παπανδρέου: Ο μαλάκας για την πάρτι του οποίου παίζει μαλακία η μισή Ελλάδα!! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!

36)
Σάββας Ξηρός: Εκρηκτικό μείγμα Marx, Che, Βελουχιώτη και Goofy!!

37) Καραμανλής: ΓΥΡΟΛΟΓΟΣ (οι κακές γλώσσες λένε πως θα τον φάει η μαρμάγκα, εμείς στοιχηματίζουμε οτι θα την φάει αυτός!)

38) Γιωργάκης: Μας αρκεί που προσπάθησε να αλλάξει αλυσίδα στο ποδήλατό του εν κινήσει!!!

39) Τράγκας: Αδικείται! θα μπορούσε να παίξει στην Επίδαυρο!! ΤΙ ΚΛΑΙΣ ΡΕ ΜΠΟΥΧΕΣΑ?

40) Τερενς Κουίκ: Η νέα Δαμανάκη, η συγκινητική φωνή του Πολυτεχνείου του 1995: "μπειτε μέσα!! πιάστε τους!! ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ!! ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!"

41) Κανέλη: ΌΛΟ το σκατό της κοινωνίας!!!

42) Καρατζαφέρης: Το όρνεον-ρακοσυλλέκτης- της πολιτικής! Ο δημιουργός της Dream Team της πνευματικής αναπηρίας! Η Ίμπιζα των περιστεριών! Ο Μάικ Τάιστον της Δημοκρατίας! Ο σώζων εαυτόν σωθήτω!

43) Μικρούτσικος: "τι θα ήμουν αν θα σ' έχανα,αν θα σ' έχανα,αν θα σ' έχανα,/θα μουν ένα κουτσουράκι τόσο δα μικρούτσικο." Παρακαλείται όποιος την βρεί να του την επιστρέψει-επειγόντως!!

44) Πρετεντέρης: Ορισμός: Αλήτες - ρουφιάνοι - δημοσιογράφοι!!!

45) Αυτιάς: Ο ρομπέν των φτωχών, των συνταξιούχων και κάθε κατατρεγμένου! "Μετά από αυτό μην αυτοκτονήσετε, περνάμε σε διαφημίσεις και επανερχόμαστε"! ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΤΑΚΑ!

46) Καψής Μ: απλά μαλάκας

47) Οικογένεια Πασχάλη: STOURN: παγκόσμιο πείραμα για την ανακάλυψη του γονιδίου της μαλακίας!! (η παγκόσμια επιστημονική κοινότητα ξαγρυπνά εναγωνίως πάνω από τη δοκιμαστική καπότα).

48) Βύρων Πολύδωρας: Εξωθεσμικά κέντρα, ασύμμετρη απειλή και ο στρατηγός άνεμος στέρησαν το Nobel από τον μεγαλύτερο ποιητή της γενιάς του!

49) Νικήτας Κακλαμάνης (Oμέρ Πριόνης) : Αρχηγός ομάδας περιφερόμενων ξυλοκόπων!

50) Γιάννης Παπαμιχαήλ: ΌΤΑΝ ΤΗΝ ΠΙΝΕΙΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΚΑΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ- ΤΕΛΟΣ!!!

51) Πάγκαλος: είναι το υπόλοιπο Αττικής και η λέσχη Μπίλντεμπεργκ, αγωνίζεται εμπράκτως για τον επαναπατρισμό των Κούρδων!

52) Παπακώστα: "Μπλα μπλα μπλα μιλάω συνέχεια, μπλα μπλα δεν ξέρω τι λέω, μπλα μπλα μπλα είστε λιγούρια, μπλα μπλα γιατί με ψηφίζετε?!"

53) Δομάζος: Όταν σου πηδάει την γυναίκα ο φίλος, ο κολλητός, ο αδερφός, ο πατέρας, ο υδραυλικός, ο παπάς της ενορίας, ο κομμωτής ή όλοι μαζί -τότε είσαι μαλάκας! Όταν στην πηδάει ο Πρέκας...πόσο μαλάκας είσαι?

54) Καρβέλας: Το κρεβάτι κάθε βράδυ με ρωτάει....που είναι ο Βάγκνερ που είναι ο Πουτσίνι....λάμπω λάμπω...ένα χρόνο το περισσότερο ...τραγούδια από ναύλον...όσο πιο φθηνιάρικα τόσο πιο ωραία.

55) Γκλέτσος: Στα 20 γόης, στα 40 κνίτης, άντε και στα 60 Πρέκας!

56) Μπαλάσκας: Αν είσαι μπάτσος και φας ξύλο από μπάτσο...τι είσαι??? απ:ΜπΑΛΑσΚΑΣ!!

57) Νταλάρας: Με δυο παπούτσια πάνινα και τσέπες αδειανές/
εμπρός για νέες πράσινες γραμμές!

58) Εθνικός στάρ: Μπορεί να μην είσαι ο εθνικός μας στάρ, ωστόσο είσαι σίγουρα ο Εθνικός μας μαλάκας! άντε και πολυεθνικός!!

59) Δαλιαννίδης: Αυτός που μας ανέβασε "στο ρετιρέ" της βλακείας!! ρετιρέ ρε φίλε? είσαι σοβαρός? ΡΕΤΙΡΕ?

60) Jennifer Aniston: Η Βροχοπούλου του Hoolywood!!

61) Αριστοτέλης Ωνάσης: γιατί ρε αγόρι μου την Κάλλας, γιατί?? Για τις τσιρίδες? Για την σκατόφατσα? ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ??

62) Χαρδαβέλας: "ΕΛ" - Μαλάκας..."υπάρχει, άραγε, ζωή μετά το Alter?"

63) Φώτσης: "Εεε...βασικά...εεε....αν δεν χάσουμε, εεε... θα κερδίσουμε!!!"

64) Καραγκούνης: χιλιετίες εξέλιξης για να σταθούμε στα δυο και αυτός δεν προσπαθεί καν!!! Keep walking George!!!

65) Κύρτσος: Σκουπίδια στον πράσινο κάδο, ανακυκλώσιμα στο μπλέ...την city press που την πετάμε??

66) Γιαννακόπουλος Π.θ: Γνωστός drug-dealer, σπρώχνει στην αγορά σκληρά αντιβιωτικά!

67) Β. Παπακωνσταντίνου: Γεροντολαγνεία! Μια εθελουσία έξοδος θα μας σώσει!!

68) Ο τύπος των Αntique: Ούτε το όνομά του δεν θυμόμαστε!!

69) Δ. Μπόκοτα: Έφυγες και επιτέλους κερδίσανε την Eurovision! Βλαχάρα! Τελευταία!ΑΜΟΡΦΩΤΗ!! ΓΡΙΑΑ!! ΣΑΡΑΝΤΑΑΡΑ!!

70) Ζαχόπουλος: Softporn movie "Η κουλτούρα μας έπεσε.. βαριά"!

71) Άνθιμος: ΠΑΠΑΔΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ-ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΧΕΡΑΝΗ!!!

72) Κοργιαλάς: Αγνοείται 30 χρονος emo, πιλότος F16 στα βουνά της Μακεδονίας. Φέρει βαρύ οπλισμό - κοντή 50άρα!!!

73) Θώδη: μετά το π.Χ. και το μ.Χ., έχουμε και το μ.Θ. , μια νέα εποχή που θα αρχίσει μετά την Ιερά Κοίμηση (αν δεν κοιμάται ήδη) της Θεοστόκου!

74) Ταμπάκης: Ο άνθρωπος που ανταγωνίστηκε τον Catman για μια θέση εργασίας και έχασε!

75) Διογένης: Αντί για την παπαριά με τον ήλιο, δεν τον έπαιρνες για μια 'ξενάγηση" στο πυθάρι??!

76) Ζουράρης: Ο Ζουράρης αποφάσισε ομόφωνα: "Ζαγοράκης πρωθυπουργός της Ελλάδας!!"

77) Ντεμίνιο: Μας "έδωσες" όλους και έμεινες στον άσσο! ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΒΑΝΔΗ!!

78) Αβραμόπουλος: Ο καγκελάριος της καρδιάς μας! στα πεζοδρόμια, στις παιδικές χαρές, στα νοσοκομεία, στον Παρθενώνα, στην κόλαση, στα ραδιόφωνα, στους οργασμούς, στην πρέζα της ομόνοιας, στα γυμναστήρια, στις καντίνες, στον εγκέφαλο μέσα, στην πυραμίδα του Χέοπος, στους χάρτες, εκεί που δεν πιάνει ήλιος, ΚΑΓΚΕΛΑ ΠΑΝΤΟΥ

79) Λιάπης: στα μεγάλα ταξίδια σου/ θα 'μαι πάντα μαζί σου... Michel μας λείπεις...

80) Αντώναρος, δεναπΑντώναρος, δεναπΑντώναρρωστήσετε!!

81) Τσιάρτας: ζητείται λογοθεραπευτής ή τεχνικός ποδοσφαιριστών, για εγκατάσταση φραγής εξερχομένων λόγων. ("εγώ πότε θα γίνω πρόεδρος της ΕΠΟ?")

82) Γρανίτσας: "Γκρεμίστε το εσείς (γήπεδο ΑΕΚ)... και βλέπουμε"!!!

83) Α. Δημητρίου: Είμαι ό,τι τρώω! Στόκος!

84) Τουρνάς: Άνθρωπε μαλάκα/τη φωτιά σταμάτα/ και τη δύναμή σου/δωσ' τη...ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ! ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΦΤΥΝΕΙΣ-ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΚΟΠΤΙΚΗΣ!!

85) Σαββόπουλος: "my secret medication is a mystery for you!"

86) Φ. Χαλκιά: πανάρχαια θεότητα, στεκόταν δίπλα στον Άτλαντα (ματσό-μαλάκας που αγαπάμε γιατί κρατά τον ουρανό) και άρμεγε τα αρχίδια του, ώστε να βγάλει τεστοστερόνη, την οποία έπινε και έτρεχε σαν άλογο στους ολυμπιακούς αγώνες!! Ο μύθος λέει πως στο τέλος μεταμορφώθηκε σε μικρό-μου-πόνυ στη φάρμα του Τριανταφυλλόπουλου!

87) Δημητρακόπουλος: "δεν παίρναν τίποτα τα παιδιά (Κεντέρης-Θάνου)- απλά πετάχτηκαν για ένα δυναμωτικό τοστ-με-μηχανή!"

88) Πολυζωγόπουλος: ριζοσπάστης κυνηγός έντονων συγκινήσεων στα Εξάρχεια!! "Γειά σας παιδιά!"...πρόλαβε να φωνάξει.

89) Γαλακτερός: "το παραμύθι"
στίχοι: Ρούλα Κορομηλά, μουσική: Νάσος Γαλακτερός, πρώτη "εκτέλεση": Γιώργος Λεμπέσης!!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙ!!! ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΑΘΑΜΕ!! ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ, ΜΠΡΑΒΟ!!!!

90) Μπάγεβιτς: "Είμαι 30 κρόνια στο Ελλάντα, στο σαράντα τα έκω μάτει το γκλώσσα, στο πενήντα τα καταλάβω οτι το παντελί καφε ντεν ειναι ποντοσφεριστή!!

91) Μπίλιο Τσουκαλά: kill Bill-ιο!!!

92) ΠαπαΤσάκαλος: "Ψηφίστε Με! Για την Ελλάδα του Παπαφλέσσα, την Ελλάδα του Αρη Βελουχιώτη, του Che Guevara, του Κολοκοτρώνη, του...του Marco VanBasten, του Αγιατολαχ Χομεινί!"

93) Νεκτάριος Μουλατσιώτης: Η απάτη του αιώνα: τσιπαρισμένος μάνατζερ ατάλαντων μυστακοφόρων μουσικών που υποδύθηκαν τους καλόγερους για να κάνουν καριέρα!! rock is dead, Jesus rules!!!

94) Κίμων Κουλούρης: lifestyle πολιτικός, μπάνικο αγόρι, πρώην τρόφιμος ΠΑΣΟΚ!!

95) Άννα Δρούζα: Δ-Ε-Ν Μ-Π-Ο-Ρ-Ω!!!!!!

96) Κραουνάκης: πλανόδιος θίασος, αποδημητικό λούνα παρκ, το μεγάλο μας τσίρκο, δεκαπενταυγουστιάτικο πανηγύρι στην καρδιά του χειμώνα!! ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΟΒΕΙΣ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ!!

97) Σ. Μανωλάς: "εε, δε μπορεί να σου αλλάζουν το βιβλίο της ιστορίας και να σου βγάζουν το θρήσκευμα από τις ταυτότητες! Να πάμε τώρα στην Πόλη, να σφάξουμε τους άπιστους, να γκρεμίσουμε τους μιναρέδες, να χτίσουμε πάνω τους γήπεδα της ΑΕΚ!! ΜΠΟΥΡΛΟΟΟΤΟΟΟ"

98) Χελάκης: αν πέσετε σε πανικόβλητο, κραυγάζοντα τύπο, ντυμένο Μπασινά ή τσολιά ,απομακρύνετέ τον φωνάζοντας "ναι ρε, έλληνας είναι και ο θεός" ή καλέστε την greenpeace!

99) Κακέτσης : αρσενικό τύπου "greek lover-uncut version": υψηλή χοληστερίνη, ομοφοβία επικαλύπτουσα λανθάνουσα-απωθημένη ομοφυλοφιλία, RAM 23bytes, κινητή έκθεση κοσμηματοπωλείου! ΖΗΤΩ ΤΑ ΤΡΑΙΝΑ ΠΟΥ ΠΑΤΑΝΕ ΜΑΓΚΕΣ!!

100) Ο κλασικός,ο μαλάκας ο Έλληνας!!!(Χε Χε)












260 σχόλια:

  1. epsahna na me vro alla eytihos den me vrika kai psifisa ton koynelopnihti!!!! koygia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. to epomeno poy tha vgalete prepei na ehei 100 na dialekseis!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ευχαριστούμε για τη συμμετοχή Adu!καλή ιδέα! θα το κουβεντιάσουμε αφού λήξει αυτός ο διαγωνισμός και θα δούμε.(cu στην Αλέκα)!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά δεν ξέρω ποιόν να πρωτοδιαλέξω.

    Τέλεια ιδέα και καλή αρχή εύχομαι!

    Kisses αρρωστάκια μου ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το σκέφτηκα πολύ ποιον μαλάκα να διαλέξω, και τελικά κατέληξα σε αυτόν που έχει κάνει τις περισσότερες μαλακίες σε πιο κοντινό διάστημα!

    Εεε αυτό δεν είναι και δύσκολο να το διαλέξει!!

    Γειά σου Κωστάκη μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καθε στιγμη αποτελει μια ευκαιρια για αυτογνωσια. Σκεφτηκα προβληματιστηκα για να επιλέξω καποιον και τελικα το νουμερο 100 δε συγκρινεται σε τιποτα με ολους τους αλλους μαζι.
    Ευχαριστω για την τιμη να με συμπεριλαβετε στη λιστα σας.

    Υπογραφή
    ο Μαλάκας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απ οτι καταλαβα, αφου το συστημα δεχθηκε την ψηφο μου, μπορουμε να ψηφίσουμε περισσοτερους απο εναν! πολυ καλο αυτο μπράβο! φοβερή δουλεια! αντε να δω αποτελέσματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Polu kalo! Alla giati na dialeksoume mono enan? Aftoi einai poloi....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. σκευτόμουν και εγω να φτιάξω αυτό το blog....Μπράβο σας σας την πρωτοβουλία...Φοβερό...Είναι δύσκολη η επιλογή.....
    Επέλεξα τον Πρετεντέρη ως μια μορφή αγνού δημοσιογράφου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τον Τριανταφυλλοπουλο που θελω να ψηφισω δεν βλεπω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γεια χαρά παιδιά! καταλαβαίνουμε ότι ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος,διότι υπάρχουν πολλοί στο Ελλάντα που ασκούν με μεγάλη επιτυχία αυτό το επάγγελμα(ΜΑΛΑΚΙΑ xe xe),και επιλογή του καλύτερου είναι αρκετά δύσκολη, γι' αυτό θα θέλαμε να σας ευχαριστσουμε για τη πολύτιμη συμμετοχή σας και για τη ψήφο σας.keep voting!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. εγω ψηφιζω τον διαχειριστη του blog! με διαφορα ο μεγαλυτερος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΡΟΣ 29 Μάρτιος 2009 3:07 πμ

    Εσυ πρεπει να ψηφησες και στους 100 μεγαλους Ελληνες του ΣΚΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ο μάκαρος λείπει παίδες. προτείνω να γίνει ο 101 τιμητικά :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ, ΠΑΠΑΡΗΓΑ ,ΑΛΑΒΑΝΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑ.
    ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ"?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. eipame, malakas o kougias, alla aytos paleyei stithos me stithos me ton klasiko ton malaka ton ellina!! mpravo stos psifisantes ton konto

    O KOUGIAS EINAI KONTOS!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. προτείνω, οταν βγει ο νικητής, να κάψουμε στο συνταγμα ένα ομοίωμά του, δίπλα στο ομοίωμα (ή τον ίδιο αυτοπροσώπως)του Θεοδωράκη!

    κ μετά ΠΑΡΤΥ ΕΞΑΓΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!!!
    ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ, ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΔΙΓΕΝΗ ΑΚΡΙΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Όντως υπάρχουν κάποιοι που είναι μαλάκες στη λίστα, αλλά τον εαυτό σου γιατί δεν τον έβαλες; δεν είναι ντροπή! δεν φαντάζομαι να νομίζεις ότι δεν είσαι. Και έχει και δίκιο ο 29 Μαρ. 5.50. Το τσιπράκι και οι υπόλοιποι που είναι; πολύ αντικειμενικός είσαι, πρόσεξε μη σκίσεις κανένα καλσόν. Χειρότερος και από τους ξεφτίλες του Σκάι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ώπα ρε μεγάλε,από πολιτικούς νομίζω οτί έκραξαν ολες οι σαπιες πλευρες των δεξιων και αριστερων. δε σου φτάνει η κανέλη, ο βελουχιώτης, ο Αντρέας, ο Θεοδωράκης, ο τύπος των Antique? μήπως είσαι εμπαθής? δεξιούλης? εεε?
    ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΒΛΑΜΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ

    τωρα που το σκεφτομαι, μηπως εισαι προβοκάτορας του αλαβάνου? ΟΥΣΤ, σάπιε, ψευτο-εθνικιστή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. θα τους απονειμεις βραβειο μετ η τσαμπα θα ψηφισουμε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. να προσθέσω επίσης για τον Βελουχιώτη ότι λόγος επίσης είναι το ότι διέδιδε πατριωτικές μαλακίες (επίσης η γκρούπα που συμμετείχε -κκε- έσφαζε διεθνιστές και τα ίδια της τα μελη που έκαναν το λάθος να διαφωνήσουν με την ηγεσία)... όποιος θέλει ας βρεί το λόγο του στην λαμία που διεκρινίζει ότι είναι υπερ του έθνους και της τίμιας ελληνικής οικογένειας.

    ααα και προφανώς και ο αλαβάνος που ωρύεται στο κανάλια για την πατριδοκαπηλία των άλλων κομμάτων είναι μαλάκας. ούτως ή άλλως η πολιτική του διαπαιδαγώγηση κκεδίστικη είναι (και αυτουνού και του τσίπρα)

    ούτως ή άλλως υπάρχουν διαβαθμίσεις στην μαλάκυνση πχ παπαρήγκαν,καρατζφύρερ,ψαριανός,στέφανος μάνος,ψωμιάδης,κανέλη,άδωνις κλπ βαράνε κόκκινο ενώ ο αντικ πιθανότατα βαράει το κεφαλι του στον τοίχο καθώς δεν τον πολυκόβω να σταυρώνει και καμια επιτυχία ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Prepei na exeis xontro kollima me thn AEK tous evales olous alla xechases ton giatro tou gavrou kai adelfiko filo tou prodoth...
    keep walking

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ontos eprepe na valeis kai kana tsimpra, alvano, papariga, klp..alla daksi siga..kai autoi oi treis ennoeitai oti einai MALAKES san tous upoloipous..hmm vale kai mia epilogh (101) pou na leei OLA TA PARAPANO :P
    oste na pame na tous kapsoume olous :D
    den mporeis na doseis mono mia psifo..den ginetai..einai OLOI tous malakes..vale auti tin teleutaia epilogh..8a kanei patago..oste na pame na tous kapsoume

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. to vlepw to thema, prwtathlima o kougias apo ton marti!! PARE THN KOYPA SPITI SOU, GIGANTA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ma kala re malakes..
    den valate ton arximalaka roufiano triantafilopoulo?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. θα πρεπε να υπαρχουν και του συνασπισμου 2-3 ταλεντα που χει αλλα παιδια λειπει ο καλυτερος....Δημος Βερυκιος!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. nai re gamwto! den peirazei, egw anti gia triantafylopoylo tha rixw combo-psifo se efialti-pretenteri! parakalw na katahwrithei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. mporw na pshsisw san tous megalyterous malakes,olous autous pou pshfiszoun ton Mega aleksandro san ton megalytero ellhna gia na thn poune stous skopianous??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Οκ οι περισσότεροι από τους προαναφερθέντες είναι όντως μαλάκες. Εσύ όμως που είσαι βρε? Φαντάζομαι ανήκεις στη τελευταία κατηγορία, στο νούμερο 100 ε? Διότι κάποιοι σαν εσένα ισοπεδώνουν τα πάντα και "κυρίαρχούν στο ευγενές και μοναχικό σπορ της μαλακίας"!

    Αντε κ εις ανώτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. εγω ψηφιζω ΕΠΙΣΗΣ τον διαχειριστη του blog! με διαφορα ο μεγαλυτερος!οτι να ναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. προς αυτόν/ην που λεει οτι τα παιδιά ισοπεδώνουν τα πάντα: μήπως τα άτομα τα ιερά που σου αγγίξαμε ισοπέδωσαν (κ αντε να ξαναχτιστούν) πολλές ανθρώπινες αξίες?
    για ποιον εχεις ενσταση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Me poia logikh vazeis Mega Aleksandro ,Platwna kai Theodwraki mazi me efialth, Pagalo kai Karaztaferi....ean nomizeis oti etsi kaneis epanastash eisai vathia nyxtomenos.
    Ntroph sou!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΠΡΟΣ: 30 Μάρτιος 2009 12:29 μμ

    Bre aggikse opoion thes, emena ti me noiazei?! Ase ta "iera" kai diavase ton "30 Μάρτιος 2009 5:04" o opoios tha sou lisei k tin aporia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. nai, ehete dikio, o pagkalos einai poly malakas alla den kata-esfaxe (ekpolitise) ton miso tote gnwsto kosmo!! OYST, YPANTHRWPOI ELLINARADES!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. παπαδακη γιατι δεν εχει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Να προσθεσω και τους Αγνωστους Μαλακες ελληνες Οδηγους για να μην εχει κανενας παραπονο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. tromero paidia pethaname sto gelio....

    ap to dimotiko exw n akousw tetoia asteia...

    kai eis anwtera

    poutanas gioi antipanathinaikoi pou ftiaxate auti ti malakia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. akou megalexandro kai platwna upopsifious mazi me efialti kai tsoukala...

    anistorita zwa-epanastates tou kwlou(-kolwnakiou)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. RE PAPARA.. POU KRYBESAI PISW APO ENA BLOG.. MONO NA MATHW POU MENEIS THA KSEMPLEKSEIS ASXIMA. KRUPSOU PISW APO ENA BLO GIA NA SOU PW PIOS THA EINAI O PIO MALAKAS KAI I PIO KOTA... MIN SE GAMISW.......
    BLAKA POU THA BALEIS PROSOPA MESA STOUS 100 MEGALUTEROUS ELLHNES OPWS MEGA ALEXANDRO PLATWN KTL.... POU O MEGALUTEROS OLWN EISAI ESY KAI OI OMODEIATES SOU...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. pou mporoume na psifisoume gia megaluterous malakes autous pou ftiaxan auto to blog ??

    krima giati den tin xanoun tin 1h thesi me tipota...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. τον αρχιμαλάκα το Λαζοπουλο γιατι τον αγνοείτε?
    ο πιο μεγάλος και επίκαιρος μαλάκας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ψήφισα Λιάπη

    (ελπίζω να μην παραβιάζω τη μυστικότητα της ψηφοφορίας)

    ΑΛΛΑ εννοούσα το Νο 100 - τον Άγνωστο Μαλάκα
    - δηλαδή εμένα - εμάς.

    Διπλές ψήφους δέχεστε?

    ο άγνωστος μ.....ς του ΣΚΑΙ κα του κάθε ΣΚΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Γεια σου ρε επωνυμε μεγαλε ΕΛΛΗΝ που μιλας στον καθρεπτη.
    ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ο πιο μ...ς ΕΓΩ! ο μεσος Ελλην που ανεχομαι ολα τα απαραδεκτα προσωπα που αναρτήσατε στην λίστα πολυ σωστα.Και τα σπουδαία πρώσωπα, ΕΓΩ ο μ...ς που δεν ακολουθησα το σπουδαιο παραδειγμα τους για να αλλάξω τα πράγματα προς το ανθρώπινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Φυσικα και ο κλασσικος μαλακας ελληνας! Χωρις αυτον, δε θα υπήρχε κανενας αλλος σε τουτη τη λιστα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Εξαιρετικό!!! Επικό!! Απίστευτο!!!
    Τρομερή ανάλυση των υποψηφίων!! Πραγματικά, δεν ξέρω τι να επιλέξω.. Φειλιπίδη, Θέτιδα, Μενέλαο, Ίκαρο, Κούγια, Πρέκα, Αυτιά, Πασχάλη & family, Ωνάση, τον τυπά των Antique ή τον Χελάκη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Tα ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ ΤΗ ΓΩΝΙΑ?...ΕΧΟΥΝΕ ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥΣ..ΧΑΧΑΧΑ
    ΒΛΑΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Τρελό πανηγύρι από όσους σχολιαστές θίχτηκαν τα ιερά και τα όσιά τους.

    Τα είδωλα είναι τα καλύτερα καυσόξυλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. re paidia re paidia... iremia. Na 8umisw mono: O autosarkasmos einai to proto bima pros ti sofia (oxi auti sti boulgaria, ...tin sofìa leme).Kai opoios den dia8eti ixnos autosarkasmou k xioumor einai malakas. Sugxaritiria eiste oloi malakes oi sxoliastes pou 8ixtikate kai to grapsate kiolas!
    8ixtika ki egw pou den mpike o triantafullopoulos omws... Telika eimai polu malakas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. kala re aderfe.....o kokkalhs pou einai???giayto de pshfisa....bale kokkalh kai blepoume...!malakia einai kai h yperbolikh magkia syndyasmenh me sapila xereis...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. παιδιά, μπείτε στο μπλογκ του Ελ- τρομπα από πάνω: έχει τιτάνια φωτογραφία του, λέω να μπει στη λίστα!!
    ψηφιζω τριανταφυλλοπουλο από μικρό παιδι, τωρα γιατί δεν κατεβηκε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. προς ΕΛΛΗΝ: μήπως εισαι ΚΝίτης ρε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. osoi antixristoi den pisteoyn stin sinexia tis ellinikis fylis apo tin arxaiotita mexri simera na kanoyn epigontos test dna (to stoyrn toys kalyptoi)brikan kati kainoyrgies arkoydes sto spilaio twn petrlwnon exei mpoliko deigma
    gia ton bazelo an ayto katalabe apo to blog kerdise mia antaksia thesi ston omoideati toy taki tsoykala (enas apo -mesa)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Από ΑΕΚ ΚΑΙ ΠΑΟ Είδα κάποιους , από γαύρο κανέναν , κακώς γιατί πιστεύω ο Κόκκαλης θα τα σπαγε , μακράν ο μεγαλύτερος μαλάκας όλων των εποχών θα βγαινε . Για δοκιμάστε το ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Poia iera k osia re? Poianon ta iera k osia thixtikan??

    To thema einai aplo: aftosarkasmos k humor iparxoun k se megali dosi k olas alla i sigkekrimena idea paides den anadikneiei tin eksipnada k to humor to blogger, antithetos apodikniei to poso apaideftoi k anistoritoi kapoioi einai edo mesa! Thigomai os ellinas re otan vazeis ton platona sto idio epipedo me sena (malakas). An den itan aftos k alloi omoioi tou tha soulega ego poso ellinas tha eniothes.

    A'i'nte..sourgela!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. καλα "ελλην"εισαι φοβερός!!!αυτό το καταλάβαμε και από το ονοματάκι σου αλλα και απο το blog σου!!!οι ιδέες που διατυπώνεις παραπάνω είναι φοβερές, απίστευτες!ωστόσο, αυτό που συναρπάζει δεν είναι άλλο απο τον "δημοκρατικό" προ πάντων τρόπο με τον οποίον τις παρουσιάζεις, αλλα και η ορθολογικότητα των επιχειρημάτων σου!!!A!Για να μη το ξεχάσω!!!στην ψηφοφορία που κάνεις στο blog σου για το "ποιο κόμα θα λύσει τα προβλήματα της παιδείας"- οπως είναι φυσικο, τα φασιστοειδή σου ψήφισαν τι άλλο-ΛΑΟΣ! Αντε, και υπουργός παιδείας ο ΜΠΟΥΜΠΟΎΚΟΥΣ- ΟΜΟΦΟΒΙΚΟΥΣ!!!! by the way..ωραία φωτό!εσύ είσαι αυτός!κάτι μου θυμίζεις!μήπως ήσουν με τους άλλους παρακρατικούς του Δεκεμβρίου?!πραγματικά φαίνεσαι πολύ άγριεμένος!έχω τρομοκρατηθεί!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. για τους φίλους του ΠΑΟ και της ΑΕΚ!βάλαμε τον τσουκαλά ρε παιδιά και απ' οτι βλέπουμε τα παει μια χαρά το παλικάρι!αρρωστάκια!Ε αρρωστάκια!!!(χε χε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ti kolhma exetai faei oloi pou o platwn pou einai sthn lista!!edw o papadopoulos einai sthn lista me tous 100 megalyterous ellhnes k den milaei kaneis!!gousta einai auta...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Ηταν 9 το πρωι οταν βρεθηκα να κοιταζω εν αρχη με ματια εκπληκτα την προσκληση για τουτη εδω την ψηφοφορια.Εν αρχη λοιπον ημουν εκπληκτος και την εκπληξη μου διαδεχθηκε ενα χαμογελο (αυτο)ικανοποιησης που καποιοι επιτελους ανελαβαν το δυσβασταχτο ετουτο εργο,ανελαβαν να φερουν εις περας ετουτο το ανδραγαθημα τη συγκεντρωση ολων εκεινων που φερουν το γνωρισμα του μαλακα εις μιαν σελιδαν.
    Ακομη και αν παρεληψαν την αναφορα καποιων, ειναι κατανοητον,σε τοιαυτην τη χωρα το δυσκολο ειναι να μην πετυχεις μαλακα...λαμπρη ιδεα,καλη συνεχεια,αναμενομε με εναγωνιως το αποτελεσμα.

    Η ψηφος μου....Κουγιας...ανυπερβλητος!!

    με εκτιμηση
    ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΦΛΩΡΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Ανώνυμος είπε...

    pou mporoume na psifisoume gia megaluterous malakes autous pou ftiaxan auto to blog ??

    krima giati den tin xanoun tin 1h thesi me tipota...
    31 Μάρτιος 2009 7:30 πμ

    ανώνυμε φίλε μου, η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις...κάνε λοιπόν λίγάκι υπομονή, τα καλύτερα έρχονται! Σε λίγες μέρες θα ικανοποιήσουμε την λαική απαίτηση για Μάκη και εμάς τους ιδίους!!

    υγ: παρακαλούνται οι κάθε λογής πικραμένοι να γίνουν λίγο πιο σαφείς και διασκεδαστικοί, οι απλές απειλές και οι στείρες δικαιολόγησης κατηγορίες για "μαλακία" απλά μου ανεβάζουν τη λίμπιντο, κι άντε μετά να στεγνώσει το πληκτρολόγιο!!

    ευχαριστούμε για τις κριτικές, Σάββατο ή Κυριακή τα νεότερα, και για να μην ξεφύγουμε από τη διάθεση...

    Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΡΤΗ-ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΙΖΕΡΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. re vlaka karagiozi exeis onomata opos domazos karagounis giannakopouloi.TON KOKKALI POU EXEI KATAXRASTEI APEIRA EKATOMURIA ELLINIKOU DIMOUSIOU,EXEI KANEI TIS MEGALYTERES APATES KAI EINAI PROIN PRAKTORAS TIS STAZI DEN TON EXEIS E? MALAKA KOLOGAVRE.ESY EISAI O MEGALUTEROS MALAKAS MAKRAN.VALE TIN PROPAGANDA STO KOLO SOU.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Αυτό που κυρίως μου αρέσει είναι το πόσο καλή αίσθηση του χιούμορ έχουν μερικοί από τους φίλτατους αναγνώστες. Προφανώς δεν μπόρεσαν να βγάλουν ποτέ τα γυαλιά που τους φόρεσαν όσο τους μάθαιναν πώς να βλέπουν τον κόσμο και αντιμετωπίζουν τα πάντα σαν θέματα για υπερανάλυση. Συγχαρητήρια! Είναι σοβαρότεροι και ουσιαστικότεροι από όλους εμάς που απλώς είδαμε αυτή την κίνηση σαν ένα αστείο (ακόμα και κακόγουστο για μερικούς) και απλώς γελάσαμε ή δεν ασχοληθήκαμε περαιτέρω. Τον Πλάτωνα τον έχουν μάθει απ'εξω και την ιστορία του Μεγάλου Αλεξάνδρου την έχουν μελετήσει από τα πρωτότυπα κείμενα τα οποία έχουν στο προσκεφάλι τους (βεβαίως βεβαίως!). Τιμούν την έννοια της δημοκρατίας και της αρχαίας Ελλάδας με τη συμπεριφορά τους και αποδεικνύουν πόσο άξιοι απόγονοί τους είναι. Μάλλον οι αρχαίοι Έλληνες ήταν κατώτεροι από αυτούς εδώ τους νεοέλληνες, αφού ανέχονταν και τιμούσαν τα χοντρά και πάρα πολύ ενοχλητικά αστεία του Αριστοφάνη.
    Χαλαρώστε αγαπητοί!
    Αστειάκι είναι, όχι έρευνα που θα ανατρέψει καποιου είδους δεδομένα.
    Αυτά απλά και όμορφα, χωρίς "καντήλια" και "κορώνες" που ούτε σοβαρότητα ούτε αστειότητα προσδίδουν.
    Άντε, γιατί τελικά μου φαίνεται ότι έχουμε χάσει το νόημα πλέον..
    Υ.Γ. Για τα ποδοσφαιρικά θέματα ασχολίαστο.Το είχα υποψιαστεί εδώ και καιρό ότι αυτό το ναρκωτικό εχει μόνιμες παρενέργειες. Κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ok, tha tin valw tin propaganda ston kolo mou, ean mou steileis ena sholio gia giannakopoylous, vardinogiannides, vgenopoulo kai Vyntra! epeidi tin psiliazomai ti douleia, mallon tous ta skas hontra, opws se pollous malakes tis listas (sigoura plirwneis mpatsous na fylane ton Mpoumpouko kai akous karvela!). Nai re vlaka, malakas einai o kokkalis, poy den ton valame sti lista kai valame ton giannakopoulo se peiraxe??

    ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: ξεχνα την μπάλα, (όπως η θρησκεία και η τηλεοραση) σε κρατά μακριά από το σεξ και γίνεσαι σιγά-σιγά ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Στίχοι: Τζίμης Πανούσης
    Μουσική: Τζίμης Πανούσης
    Πρώτη εκτέλεση: Τζίμης Πανούσης

    Κάνω βουτιές σε βόθρο με εικόνες
    φουσκώνω τα βυζιά μου με ορμόνες
    θέλω να γινω σαν Αμερικάνος,
    μ' αρέσει στα κρυφά κι ο Μητροπάνος

    Έλληνας νεοέλληνας

    Μαράθηκε η λουλουδιασμένη ιτιά
    και ψηλωσε η κοντούλα λεμονιά.
    στα Σάλωνα δε σφάζουνε αρνιά
    δεν πάει το παπάκι στην Πόταμιά.

    Κι η παπαλάμπραινα γυμνή
    χαιδέυει δώρο συσκευή
    σ' ένα τηλεπαιχνίδι πουλημένο

    Πουλάκι ξένο
    πουλί χαμένο
    μου τρώει τα σπλάχνα
    δεν βγάζω άχνα.

    Καιω τα δέντρα χτίζω μαιζονέτες
    θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
    σ' ένα κλουβι γραφείο σαν αγρίμι
    παιζω ατέλειωτο βουβό ταξίμι

    Έλληνας νεοέλληνας

    Μαράθηκε η λουλουδιασμένη ιτιά
    και ψηλωσε η κοντούλα λεμονιά.
    στα Σάλωνα δεν σφάζουνε αρνιά
    δεν πάει το παπάκι στην Πόταμιά.

    Κι η Παπαλάμπραινα γυμνή
    χαϊδέυει δώρο συσκευή
    σ' ένα τηλεπαιχνίδι πουλημένο

    Πουλάκι ξένο
    πουλί χαμένο
    μου τρώει τα σπλάχνα
    δεν βγάζω άχνα.

    Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα
    μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα.
    πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι
    μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει

    Έλληνας νεοέλληνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Καλά ρε παιδιά... χωρίς τον Κακαουνάκη και τον Τριανταφυλλόπουλου που πάτε;

    ΣΙΚΕ ο διαγωνισμός... Τον καταγγέλλω... ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. τσ τσ τσ, μισες δουλειες. χατζηνικολαου, πρωτοπαππας, τροχανας, μαριλενα παναγιωτοπουλου, βανδη, μπατσος, τσιμπρας, ευαγγελατος, τατιανα, χατζηγιαννης, μακης, κακαουνακης που λεει κ ο απο πανω, εκτος αν κανετε κ αλλο διαγωνισμο με τις 100 καριολες ελληνιδες οποτε τις γυναικες να τις βαλετε εκει. παντως ευγε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Στανταρ εισαι Γαυρακος αλλα πολυ καλη ολη η ιδεα.

    Αγγελος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Makran o megalyteros malakas einai o MALAKAS O ELLINAS, diladi ego kai loipoi pou grafoume ta sxoleia.... Re ARXI-MALAKES OLOI MAS! Sti lista thigomaste gia ton Platona, to Theodoraki kai tis omades, kanoume politiki antiparathesi akroaristeras-akrodeksias kai politikis dyslexias kai ksexname kati: MAS EXOUN DOSEI BRABEIO MALAKIAS, DEN BGAINOUME STO TELOS TOU MINA, AUKSANONTE OI FOROI KAI TA TSEPONOUN POLITIKOI KAI BDELES, H "ARXI" DEN EKSYBRIZETAI (EPIKAIROS KAI O PAPADOPOULOS BTW) KAI GO OS XONTROMALAKAS GRAFO STA MARMARA TIS AKADIMIAS, KAIO MAGAZIA, KANO THEOREIES GIA POLITIKI PAIDEIA, TASOMAI ARISTERA KENTRO DEKSIA KAI AKRA, XABNO STIN TILEORASI, PLIRONO PLIRONO PLIRONO, ME TRONE OI ANASFALEIES, BGAINO APO TO BLOG KAI PAO NA PIO ENA KAFEDAKI STIN TIMOULA TIN EUTELI TON 4ON EURO, PAIRNO TO KAINOURGIO MOU KINITO, SPAO KAI TO AMAKSI TOU GEITONA KAI TO BRADY ME KOUSTOUMI STA PARATHYRA TIS TILEORASIS....E EIMAI I DEN EIMAI MALAKAS???? ...... ANTE ME TIS YGEIES MAS! (TOULAXISTON KAPOIOI KANOUN OLONYKTIA STIN PATISION GIA NA SOSOUN KANA DENDRO...MALAKES KAI AUTOI KOITAME TO DENTRO XANOUME TO DASOS KAI TA ZOA MAS KYBERNANE KAI MEIS AGGELI..... KAI OTAN ERTHOUN EKLOGES THA MAS DOSOUN KAI NOBEL MALAKA....
    FILIA STAUROTA KAI KALO KATEUODIO....
    O ARXIMALAKAS EPANAPATRISTHENTAS....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Η φάση εδώ είναι γιά το χαβαλέ και κάποιοι που το παίζουν ότι θίγονται τους θεωρώ και πολύ για το πούτσο άτομα. Εννοείται το ίδιο και γιά την άλλη μεριά που κάθεται και απαντάει. Το έχετε κάψει και δεν σώνεσται με τίποτα.

    Ψήφιζω τον αντιπαθητικό μαλάκα γείτονα που βάζει ένα κουβά μπογιά γιά να "πιάσει" θέση γιά το δεύτερο αυτοκίνητό του, και εγώ ρίχνω κλωτσιές στο σκατοκουβά του και παρκάρω την μηχανή. Και Ο ΜΑΛΑΚΑΣ την άλλη μέρα το ξανακάνει!!! ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΓΕΙΤΟΝΑ; ΘΑ ΠΙΑΣΤΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ! ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ; ΜΑΛΑΚΑ Ε ΜΑΛΑΚΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗΣ, Ο ΤΣΙΜΑΣ, Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ, Η ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ, Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, Η ΠΑΠΑΡΙΓΑ, Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ, Η ΤΡΕΜΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Den itan kan asteia i lista,gia na min pw amfilegomeni.Psifizw to diaxeiristi tou blog san ton arxonta tis makakias

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Η λιστα επρεπε να συμπεριλαμβανει οπωσδηποτε και τους :
    ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗ, ΣΗΜΙΤΗ, ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Εγώ όλα τα σχόλια τα κάνω επώνυμα. Και γι' αυτό λοιπόν θεωρώ ότι επώνυμο έπρεπε να υπάρχει και στο προφίλ του blogger που κάνει το γκάλοπ. Το θεωρώ απαράδεκτο κάποιος να κρίνει και να σατυρίζει ανώνυμα. Η μαγκιά θέλει επώνυμο! Κατά τ' άλλα, παρότι δεν συμφωνώ με όλα τα ονόματα και τα σχόλια, καλώς γεγόμενο το γκάλοπ. Άλλωστε, κανείς μας δεν εξαιρείται από αυτή το τίτλο του μαλάκα, αλλά υπάρχουν κλίμακες και κλίμακες ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Επίσης, διαφωνώ και με όλα τα ανώνυμα σχόλια, που υπάρχουν εδώ σχόλια και μειώνουν το blogger, ακριβώς γιατί είναι ΑΝΩΝΥΜΑ....
    Η άποψη και η κάθε γνώμη θέλει κότσια για να υπολογίζεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Συμφωνώ μαζί σου "matriga" αλλά επειδή ακριβώς ξέρουμε τι μαλακία υπάρχει στο κόσμο και τι μυαλά κυκλοφορούν(τα ειδες και παραπάνω-θα σας κανω-θα σας γαμησουμε)απο τους Ελληναράδες που θίγονται, δεν νομίζω οτι θα ήταν και πολύ σοφό να γραψουμε πρωσοπικά στοιχεία.απο κει και πέρα δεν νομίζω οτι έχει νόημα να απαντήσουμε σε όλα όσα γράφτηκαν παραπάνω(εκτός από κάποιες ιδιαιέτερες περιπτώσεις). ο καθένας μπορεί να ερμηνεύσει όπως θέλει την κίνησή μας όλα τα σχόλια είναι δεκτά(και αναμενόμενα λιγο εως πολύ)απλά θεωρούμε ότι μέσα από τη σάτιρα που βγάζουν τα κείμενα θίγονται και κάποια άλλα ζητήματα(πιστεύουμε). Αλλοι το καταλαβαίνουν, άλλοι διαφωνούν και άλλοι στέκονται μόνο στη σάτιρα ή δεν γουστάρουον ουτε καν αυτό.θέλει και λίγο χιούμορ η όλη φάση, ωστόσο θα ήταν καλό τα σχόλια να είναι λίγο πιο συγκεκριμένα. π.χ σκεφτόμαστε να επληρώσουμε την επιθυμία ενός σχολιαστή μας, ο οποίος ήθελε να ψηφίσει εμάς, και να κάνουμε μια ξεχωριστή ψηφοφορία στην οποία θα μπορείτε να μας ψηφίσετε(γιατί οπως πολύ σωστά είπες κανείς δεν εξαιρείται από τον τίτλο του μαλάκα)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Valte mesa to Savva Theodwridi na pesoun ta tsimenta leme

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. den ypari polu malakas kai ligos i katholou i malakas..

    mporw na tous psifisw olous?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Η ιστορία είναι ιστορία. Πάει όμως περασε και ο καθένας μπορεί να έχει τη δική του γνώμη και να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα. Και ο εφιάλτης ήταν μαλάκας και ο Μ.Αλέξανδρος ήταν μαλάκας ή καλήτερα ένα μαλακισμένο της εποχής του και ο "Κοντός" είναι μαλάκας. Τώρα αν εσεις είστε άνιωθοι,μέλη του 100ου προσώπου και δεν μπορείτε να καταλάβετε αυτό που είπε ο blog admin στην αρχή, οτι δέν μπορεί να βάλει όλους τους μαλάκες στο συγκεκριμένο vote, αλλά να επιλέξει κάποιους απο αυτούς, τότε σίγουρα ανοίκετε στο τελευταίο προσωπο και έχετε και σίγουρη τη νίκη. Όλοι εσείς οι άνιωθοι οδηγοί στους δρόμους, όλοι εσείς οι "παραθυράκιδες" της τηλεόρασης, όλοι εσείς οι δήθεν του Κωλο-νακίου και όλοι εσείς που νομίζετε οτι κάνετε το σωστό για εσάς και τους γύρο σας θα πρέπει να ξέρετε οτι είστε εκτός συναγωνισμού και πως ολόκληρη η λίστα δέν μπορεί να σας φτάσει.
    Φιλάκια πολλά πολυαγαπημένοι ΕΛΛΗΝΑρέοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Έξοχη ιδέα!

    Συγχαρήκια!

    Αν και τα σχόλια ανά προτεινόμενο δεν μού πολυάρεσαν. Θα μπορούσαν να λείπουν τελείως ή να είναι επιγραμματικά.
    Τρέχω να ψηφίσω.

    Καλή επιτυχία!

    Idom

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. pistevw na antilamvanesai oti ...xehases ton EAFTOULI sou ee..??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. poli kali empneusi..dn kserw poion ta prwtopsifisw...eprepe na mporoume na psifisoume 2-3-5-10 olous???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. an kai eixa pei na apergisw. telika tha apontisw stoys platonikoys.. o platon den satyrizete gia ti sofia toy alla gia tin gantemia toy,ithele na ginei doylos o anthropos, ayto htan to paidiko toy oneiro .
    dystixos otan ta katafere ton eksagorasan ta syntrofia toy .
    mono k mono gia ayto an htan filaraki moy k gantemi tha ton elega k malaka

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. poios sas eipe oti hmaste gayroi,mporoi na eimaste opadoi toy ari, toy atromhtoy toy pas giannena, tis ael toy istrikoy thesprwtoy

    genikos en mas endiaferoyn ta podosfairika

    yiannis-killer-7 keratsini

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Πού είναι ο Λιακό? Πού είναι η Πετρούλα? Πού είναι ο Στυλιανίδης?

    Ποιος αποφασίζει για τις υποψηφιότητες?

    Πουλημένοι!!!!

    ψηφίζω τον εκατοστό πρώτο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Πού είναι η Μαριέττα- σας δέρνω όλους- Γιαννάκου; Πού είναι ο Πολύδωρας; Ο Μάκης; Ο Κακαουνάκης; Ο Σάββας Θεοδωρίδης; Ο Βάλνερ (της Καλαμαριάς); Ο καταδρομέας Πλεύρης; Ο Τζίγγερ; Ο -"θείος"- Κόκκαλης;Η μάνα ρέιβερ; Ο Γιάννης Μαλούχος; Ο Κολόμβος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Ο Μεταξάς για άλλο λόγο κερδίζει τη συμμετοχή του στη λίστα, όχι για το ΙΚΑ:

    Το 'ΟΧΙ' τί το ήθελε??? Δεν έλεγε ένα 'ΝΑΙ'??? Όλα χάρμα-ιδέστε θα ήταν τώρα (άσε που-ως αποτέλεσμα του 'ΝΑΙ'--η λίστα θα ήταν σαφώς μικρότερη!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Μεγαλύτεροι μαλάκες από τον δημιουργό του blog αυτού και αυτών που το υποστηρίζουν δεν υπάρχουν. Από κάτι άτομα σας κι εσάς κινδυνεύουμε που έχετε ισοπεδώσει τα πάντα. Τσιράκια της κακιάς ώρα. Ψευτό Έλληνες. Ίσως πρέπει ν αρχίσουμε με σας πρώτα και μετά με τους υπόλοιπους που κυβερνούν τη χώρα. Η μαλακία πάει σύννεφο. Για όλα φταίνει πάντα οι άλλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Οι Τσίπρας, Αλαβάνος, Δαμανάκη, Βούζης που είναι??? οέο!!!!
    Συγχαρητήρια για την υπέρτατη μαλακία σας, παλιοφασιστάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Τεμπελχανάς,Συνασπιστής και Γαύρος..Θανατηφόρος συνδιασμός!
    Για κλάμματα δυστυχώς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Αχαχαχα!...όταν λέμε μαλάκας μετά θα εννούμε τον Κούγια;...βγαίνει χαλαρά πρώτος...

    Ρε κοθώνια, ξεκολλήστε επιτέλους κάποιοι. Την Ελλάδα δεν την διέλυσε αυτή η ψηφοφορία! Μα, τι έχετε πάθει; Ακόμα και αν έχει "ύποπτο" σκοπό αυτός που το έκανε πάλι μαλακία είναι να υποστηρίξει κάποιος ότι αυτό τα φταίει όλα. Τι λύσσα είναι αυτή να μπει ο Τσίπρας, ο Αλαβάνος κ.λ.π.; άντε και την τους έβαλε, έ και; θα μπούνε μαζικά κάποιοι και θα τους βγάλουν σαν νούμερο ένα μαλάκες και θα ησυχάσουν και ταυτόχρονα θα έχουν λυθεί όλα τα προβλήματα; και εγώ το είχα πει σε κάποιο σχόλιό μου αλλά δεν τρέχει και τίποτα. Και όποιου δεν του αρέσει πολυ απλά ας μην συμμετέχει. Εξάλλου δεν χρειάζεται να μπει ο Τσίπρας στην ψηφοφορία γιατί είναι μεγάλος μαλάκας μακράν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Εγώ ψήφισα τον Χελάκη (το πειρατικό, βρε μήπως ο Χριστόφορος Κολόμβος ήτανε Έλληνας; σήκωσέ το, δεν περιγράφω άλλο!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. προς 3 Απρίλιος 2009 2:54 είσαι ωραίος!θεωρω ότι σ'αυτήν την ψηφοφορία έχουμε βάλει μπλε(καραμαν λαήδες)-πράσινους(τους 2 παπανδρέου)-κόκκινους(ζουράρης-γκλέτσος)και στις ποδοσφαιρικές ομάδες το ίδιο(τσουκαλά κτλ)και κάποιοι έχουν κολίσει με τον τσίπρα!δεν καταλαβαίνουν ότι θα του δώσουμε και αξία αν τον βάλουμε έστω και στη λίστα με τους μαλάκες!δεν τον ήξερε ουτε η μάνα του και όλοι έχουν φάει σκάλωμα!ποιοι είναι οι σκαλωμένοι δεν ξέρουμε!όπως πχ με τους δημοσιογράφους(λες μπορούμε να βάλουμε το κάθε μαλάκα δημοσιογράφο μέσα-και ο χίος μαλάκας είναι και ο ένας και ο άλλος αλλα θα πρέπει να κάνουμε μια λίστα με 10.000.000 μαλάκες)το έχουμε πει και ποιο πάνω όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και ίσως βάλουμε σε ξεχωριστή ψηφοφορία τους εαυτούς μας προς ευχαρίστηση κάποιων ανέραστων Ελληναράδων!έλεος πια με τους μαλάκες που έχουμε μπλέξει!όποιος δεν γουστάρει ας πει την μαλακία του και ας ψηφίσει στον σκαι τον γκάλη και όποιον άλλον νομίζει!!!αντε γεια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Άνοιξε καμία αρχαία τραγωδία (Οιδίποδας), το Συμπόσιο του Πλάτωνα, την ιστοριά του Βασίλιεφ (Για το Μέγα Κωνσταντίνο) και μετά σχολίαζε, άσχετε της κακιας ώρας. Έχεις και άποψη. Άνθρωποι σαν εσάς καίνε μουσεία και συνειδήσεις. Μπορεί να έχεις το δικαίωμα να λες ό,τι θέλεις (Βολταίρος), αλλά τουλάχιστον, να είσαι διαβασμένος για να μπορείς να τεκμηριώνεις.
    Σήμερα βάψανε με σπρέι το πιο ωραίο κτίριο της πόλης μου, κάτι παιδάκια που ζητάνε παιδεία, αλλά δεν έχουν την υπομονή να ανοίξουν ένα βιβλίο και μαζί και τα μάτια τους. Λες και η παιδεία εμφυτεύεται με το κουταλάκι. Κι εσύ μου βάζεις στην ίδια κατηγορία τον Πλάτωνα με τον Κούγια.... Απογοήτευση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. OTAN PETHANE O VELOUXIOTIS VRE ARXIMALAKES, TOTE AKRIVOS GENITHIKE H MALAKIA STHN ELLADA!!!!!!!!!!!!! MONO GI AYTO EXEI EYTHYNI O TYPOS. APORO, POS ENO SE ALLA EISTE ENHMERWMENOI SE MERIKA EISTE SKRAPES KAI PRAGMATIKA EMETIKOI! KRIMA, GIATI GENIKA GELASA POLY! KRIMA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Επειδή μέσα σε τόσα που έγραψες, είναι και κάποιες μαλακίες, δώσε και μια ψήφο σε σένα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. PROTIMO NA LEW MALAKIES PARA NA EIMAI MALAKAS!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Με πρόλαβες :( Ήθελα να γράψω ένα ποστ για τις 100 ποιο λέρες Έλληνες. Φυσικά το γεγονός ότι έγραψες και εσύ κάτι σχετικό δεν σημαίνει πως δεν μπορώ να γράψω και εγώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. ακομα και στις χιουμοριστικες ψηφοφοριες, ο ελληνας δεν ψηφιζει τον μπους της εποχης (μεγα αλεκο), τον ελληνα χομεϊνι (χουντοδουλο) κλπ κλπ..
    περιοριζεται στην ευκολία της θωδη και του κούγια.
    τι να κάνεις?
    αυτοι ειμαστε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Εγω θελω να ψηφισω τον Μαλακα που κανει
    τις διαφημησεις του Jumbo,στα εγκαινια
    γκιατι ειμαι απο την Κhenya ! ! ! ! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. ΕΠΟΣ ! ! !
    Γέλασα πολύ με την ιδέα και
    αρκετές από τις υποψηφιότητες !
    (οι περιγραφές δεν ήταν όλες
    πετυχημένες και αρκετές θύμιζαν
    Κωστόπουλο και ΚΛΙΚ/Nitro)
    Διαβάζοντας όμως τα σχόλια
    κατάλαβα πόσο μεγάλη έλλειψη
    σε χιούμορ έχουμε ! Όλοι τα
    πήραν όλα στα σοβαρά και
    παρεξηγήθηκαν κιόλας !!!!
    Μήπως το Νο100 είναι αβλεπή
    ο νικητής της ψηφοφορίας ?!?!?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. καλη η επιλογη των υποψηφιων, αν και διαφωνω με μερικους, αλλα συμφωνα με τα παραπανω δυο πραγματα θελω να πω, μια ερωτηση και ενα συμπερασμα. Ερωτηση (υπαρχει μαλακιομετρο?) συμπερασμα (ελα μωρη ολυμπιακαρα παμε τελικο να το σηκωσουμε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. re paides eseis pou kanate to blog ayto kseroume xavale kanete...aplws diavasa mexri kapoion ari8mo kai me peirakse ayto pou lete gia ton mega kwnstantino.den itan ellinas rwmaios itane.twra an kanenas ton ekane kai ayton ellina den kserw.epeidi me lene kwsta me peirakse genika pou ton valate.kai gia ton theodosio pou grafete.den kserw an edw leme an mas aresan oi ypopsifioi pou epileksate alla egw to lew.diladi tosoi malakes pou yparxoun kai den tous valate kai vrikate aytous?eipame xavale alla min isopedwnoume ta panta.kai den eimai kanas kollimenos me tin ekklisia oute ethnikistis oute aristeros oute deksios oute tipota.an eixate perissotero xioumor kai ligotero complex to apotelesma 8a tane poly kalo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. τι μαλακίες είναι αυτές?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Προς 3 Απρίλιος 2009 4:51 πμ.
    Ρε φίλε και τι έχει να κάνει, το ότι κάποιοι βάψανε με σπρέι το πιό ωραίο κτίριο της πόλης σου; Έχει γούστο να υπονοείς ότι φταίει αυτή η ψηφοφορία! ή ότι όσοι είναι εδώ, σημαίνει αυτόματα ότι έχουν και από ένα σπρέι και βγαίνουν έξω και γαμούν τον τόπο! Σε χάλασε το ότι βάλανε εδώ τον Πλάτωνα και τον Κούγια; Ναι! είναι όλα τόσο τέλεια εκεί έξω και ξαφνικά με αυτή την ψηφοφορία ανακάλυψες...σαπίλα. Και απογοητεύτηκες κιόλας! Ε, μπες στην σελίδα του "οικολογικού" Σκάι που όλα είναι τόσο ρόδινα. Και σταμάτα να μας υποδυκνείεις να ανοίξουμε κανένα βιβλίο σαν δασκαλάκος. Νομίζεις ότι μόνο εσύ διαβάζεις;
    "Δεν συμφωνώ με αυτά που λες...και θα φάς σφαλιάρες αν συνεχίσεις να τα λες!" Ανώνυμος
    (το έπιασες ότι είναι αστείο ή στράβωσες;)

    Ψηφίζω Ωνάση γιά να γίνει ντέρμπυ!...κάποια στιγμή θα ξαναμπώ γιά να ψηφίσω και Γαλακτερό, J. Aniston, Προκρούστη και τους υπόλοιπους που έχουν πιάσει πάτο (κρίμα είναι ρε). Προς το παρόν κουράστηκα, με το δημοκρατικό μου δικαίωμα...

    Προς διαχειριστή blog: είσαι εγκάθετος, πράκτορας, σατανιστής, διαφθορέας και total desrtuctor! εσύ και η μιαρή σου ψηφοφορία κατέστρεψε τις αξίες, τις παραδόσεις και όλα τα υπόλοιπα να΄ ουμ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. το ξαναλεω.
    (ελα μωρη ολυμπιακαρα παμε τελικο να το σηκωσουμε).
    ελα ρε κουγια αρχηγε,
    εσενα θελουμε
    εσενα θελουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. δυο ειναι οι πιο μαλακες και δεν ειναι κανενας απο αυτους που ψηφιζεται, ο ενας ειναι ο φουρναρης κατω απο εκει που δουλευω που μου εδωσε χαλασμενη χορτοπιτα και με εχει παει νερο και ο δημαρχος της περιοχης εκεινης που δεν εχει φτιαξει ποδηλατοδρομους, ημαρτον, δηλαδη ημαρτον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Ρε παιδιά πολλή ένταση υπάρχει...το πιο χαρακτηριστικό γνώρισμα του Έλληνα είναι ότι έχει την τάση να τρώγεται με το διπλανό του(είτε είναι συγγενής, είτε γείτονας, είτε συνάδελφος...)διάβασα όλα τα σχόλια και το επιβεβαιώσαμε για άλλη μία φορά.
    Κρίμα είναι!Λίγη ηρεμία και αισιοδοξία δεν βλάπτει...από την άλλη χαίρομαι που σε γενικές γραμμές υπάρχουν ευαισθητοποιημένοι πολίτες(έστω και πορωμένοι).Μέχρι τώρα νόμιζα ότι η μόνη έννοια των νέων είναι το facebook, η τηλεόραση και η εξωτερική τους εμφάνιση...
    Εύχομαι η συνέχεια να είναι με πιο χιουμοριστική διάθεση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. xwris na thelw na klepsw thn doksa apo thn sygkekrimenh pshfoforia...proteinw na pshfisoume kai enan apo tous deka(prwsopikhs epiloghs) kalhterous malakes sxoliastes tou sygkekrimenou blog...k gia na mhn paraponiountai merikoi,an theletai pshfizetai k emena...no problem..tous parathetw,loipon,parakatw..
    29 Μάρτιος 2009 5:50 πμ

    29 Μάρτιος 2009 6:47 πμ

    31 Μάρτιος 2009 7:11 πμ

    31 Μάρτιος 2009 7:30 πμ

    1 Απρίλιος 2009 1:01 μμ

    3 Απρίλιος 2009 1:00 πμ

    3 Απρίλιος 2009 4:51 πμ

    3 Απρίλιος 2009 5:37 πμ

    3 Απρίλιος 2009 5:48 πμ

    3 Απρίλιος 2009 1:47 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ ΦΟΒΕΡΟΣ...ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ-ΖΗΛΙΑΡΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΨΗΦΙΖΩ ΜΕΧΡΙ ΔΑΚΡΥΩΝ ΤΗΝ ΗΡΑ....ΣΩΣΤΟΣ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕ...ΑΚΟΜΑ ΓΕΛΑΩ....KEEP WALKING...KISSES!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. ΚΟΚΚΑΛΗΣ, ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΛΕΙΠΟΥΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Καλά η κατοστάρα σου είναι πιο γραφική κι απ΄την κατοστάρα του σκάι... εντελώς κίτς κι άνοστο χιούμορ, ή μάλλον, απόπειρα χιούμορ. Έμπνευση, πρωτοτυπία μηδέν, πώς τα κατάφερες; Και η μαλακία είναι ότι σε αβαντάρουν στα κόμμεντς όσοι σε παίρνουν στα σοβαρά και σε κράζουν
    Παράτα το το γράψιμο, δε σου πάει. Κάνε κάτι άλλο. Πούλα πατάτες. Κάνε χειρωνακτικές εργασίες. Κυνήγα μπεκάτσες. Αλλά μακριά από πληκτρολόγια, γραφομηχανές και στυλό διαρκείας. Η πνευματική παραγωγή του τόπου μας και το ελληνικό ίντερνετ δεν χρειάζονται άλλους πνευματικά νήπιους σαν και την πάρτη σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. καλά ρε συ, Πία, μη βαράς!! έπιασα ένα σπρευ (αφού μου απαγόρεψες πληκτρολόγια,γραφομηχανές και στυλό διαρκείας)να βάψω ένα κτίριο στην πόλη του προηγούμενου και πάλι με έκραξαν. πρέπει να έχεις δίκιο...τι να κάνω? ειμαι σε απόγνωση...ρε γαμώτο, τόσο χάλια, λες, το χιούμορ μου? πιστεύεις, αλήθεια, στην ανάγκη διαχωρισμού χειρωνακτικών-πνευματικών εργασιών?? επίσης, εσύ σε πιο εργοστάσιο παραγωγής πνευματικού έργου δουλεύεις? (μήπως στο εργοστάσιο Ιδανικών Ιδεών Μίκης Θεοδωράκης?). Πρέπει να μου πεις, όταν το αποφασίσετε οι πνευματικοί εργάτες, που να πάω να ασκήσω το χειρωνακτικό επάγγελμα του εμπόρου πατάτας!! περιμένω απευθείας οδηγίες με σαφείς εντολές, γιατι εμεις οι χειρωνακτικοί δεν σκαμπάζουμε και πολύ!

    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ (ΝΑ ΣΕ ΦΩΝΑΖΩ ΠΑΤΕΡΟΥΛΗ?)

    ΥΓ: To ονομα το έφτιαξες τώρα και επίτηδες γελοίο για να με προκαλέσεις, να σε κοροιδέψω και μετα να με κατηγορήσεις για φτηνό χιουμορ? άκου ΠΙΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. Ρε παιδιά...ποιος Χελάκης;;Ο Βερνίκος;Ο Αλέφαντος;Τόσοι άλλοι αθλητικοί δημοσιογράφοι-σχολιαστές και δε συμμαζεύεται; Και πάνω απ'όλα:

    Ο ΗΜΙΘΕΟΣ ΠΛΕΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΕΡΤ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΛΟΥΚΑ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ CHAMPIONS LEAGUE;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. respect ston proigoumeno, eisai theos!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. "Μπορεί να έχεις το δικαίωμα να λες ό,τι θέλεις (Βολταίρος)"
    ευχαριστούμε τον Βολταιρο που το είπε και εσένα που μας το θύμισες!! Με κάτι προοδευτικούς σαν και εσάς βρίσκω το κουράγιο και σηκώνομαι κάθε πρωί από το κρεβάτι


    "Σήμερα βάψανε με σπρέι το πιο ωραίο κτίριο της πόλης μου"
    στ' αρχίδια μου! να πληρώσεις περισσότερα δημοτικά τέλη για να αγοράσετε κανονικές μπογιές!

    "Άνοιξε καμία αρχαία τραγωδία (Οιδίποδας), το Συμπόσιο του Πλάτωνα, την ιστοριά του Βασίλιεφ (Για το Μέγα Κωνσταντίνο) και μετά σχολίαζε, άσχετε της κακιας ώρας"
    επειδή τα έχω διαβάσει και τα τρία (νομίζω οτι αν εσύ είχες διαβάσει κι άλλα θα μας τα ανέφερες κι αυτά!), ενημερώνω το κοινό οτι κ στα τρία πέφτει τρελή πούτσα και σφάξιμο! ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!

    "Λες και η παιδεία εμφυτεύεται με το κουταλάκι"
    ακριβείς μεθόδους εμφύτευσης "παιδείας" θα βρείτε στην "πολιτεία" του Πλάτωνα και στα συρτάρια της KGB, την έμπρακτη εφαρμογή των, δε, στην σημερινή Βόρεια Κορέα και στην εσωτερική οργάνωση του σπιτιού του Μπουμπούκου!

    παιδεία ρε τρόμπα είναι η δημιουργία, παιδεία είναι η συμμετοχή, παιδεία είναι να γελάς και να ερωτεύεσαι, ψάχνοντας τα όρια, κάνοντας λάθη, κάνοντας κριτική και αυτοκριτική, δημιουργώντας δεσμούς και θεσμούς με τους γύρω σου, "φιλοσοφώντας άνευ μαλακίας" (Περικλής)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. ξεχάστηκα, σόρυ:
    "Άνθρωποι σαν εσάς καίνε μουσεία και συνειδήσεις"
    άνθρωποι σαν και σένα κάινε κάρβουνο!!

    ή (πιο σοβαρό και καθόλου αστείο):
    "Άνθρωποι σαν εσάς καίνε μουσεία και συνειδήσεις"
    άνθρωποι σαν εσένα έκαιγαν μάγισσες, σπίτια μαύρων και εβραίους, τώρα καίνε βιβλία (συνήθως της Ιστορίας)και κεράκια στην εκκλησία!
    δεν μεταλαμπαδεύετε παιδεία, απλά μας λαμπαδίασατε!
    Γαμώ τα ναρκωτικά σας γαμώ, αν θέλετε να ντουμανιάζετε μέχρι μαστούρας, να ψηφίσετε γιωργάκη και να την πίνετε ήσυχα σπίτι σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. Εγώ θέλω να τον ψηφίσω τον Αλέξη Τσίπρα που είναι ο μεγαλύτερος μαλάκας παγκοσμίως και όλων των εποχών όπως και ο Αλέκος Αλαβάνος που χάνει με μικρή διαφορά, αλλά δεν τους βλέπω...

    Προφανώς ΣΥΡΙΖΑ ψηφίζεις γιαυτό θα μπορούσες τουλάχιστον να βάλεις και τον εαυτό σου ως υποψήφιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. "Προφανώς ΣΥΡΙΖΑ ψηφίζεις γιαυτό θα μπορούσες τουλάχιστον να βάλεις και τον εαυτό σου ως υποψήφιο."

    Γειά σου ρε Ιμάτζινε ατελείωτε! Για τη συγκεκριμένη δήλωση κερδίζεις τίτλο επίτιμου διδάκτορος εξαγωγής αβάσιμων συμπερασμάτων και διατύπωσης προκατειλημμένων και άσχετων σχολίων!

    Χεστήκαμε για την πολιτική τοποθέτηση του μπλόγκερ. Η ιδέα της ψηφοφορίας είναι απίθανη, δρόσισε την ψυχή όλων εμάς που ξερνούσαμε με την λίστα των μεγάλων μαλακών του Σκάι. Να είναι καλά το παιδί, και ας ψηφίζει και ΛΑΟΣ, ας ψηφίζει και ΚΚΕ, Κωστής Παλαμάς (με το συμπάθιο).

    Για τον Τσίπρα τα είπαμε παραπάνω, είναι εκτός συναγωνισμού, και με το να τον ζητάμε για υποψήφιο απλώς του δίνουμε υπερβολική σημασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. Προς τον εμπνευστή της ψηφοφορίας:

    πολλή μαλακία έχει πέσει εδωπέρα μέσα... αλλά με τέτοιο θέμα, τα ήθελες και τα έπαθες!

    [διευκρίνιση: το παρόν σχόλιο είναι καθαρά χιουμοριστικό. Η διευκρίνιση απαραίτητη γιατί τώρα τελευταία όπου ανοίξω το στόμα μου να κάνω πνεύμα μου ρίχνουν ξύλο.]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. matriga:

    "Εγώ όλα τα σχόλια τα κάνω επώνυμα. Και γι' αυτό λοιπόν θεωρώ ότι επώνυμο έπρεπε να υπάρχει και στο προφίλ του blogger που κάνει το γκάλοπ."

    Το ότι εσύ επιλέγεις να κάνεις κάτι δεν συνεπάγεται αυτομάτως ότι υποχρεούνται να το κάνουν όλοι οι άλλοι.

    Χρυσούς κανών προς εφαρμογήν σε ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ περιπτώσεις.

    "Επίσης, διαφωνώ και με όλα τα ανώνυμα σχόλια, που υπάρχουν εδώ σχόλια και μειώνουν το blogger, ακριβώς γιατί είναι ΑΝΩΝΥΜΑ.... Η άποψη και η κάθε γνώμη θέλει κότσια για να υπολογίζεται!"

    Θεωρώ υπερβολή και προκατάληψη να διαφωνεί κανείς με οποιοδήποτε σχόλιο μόνο και μόνο επειδή είναι ανώνυμο. Μπορεί κανείς θαυμάσια να εξετάσει το περιεχόμενο μιας δήλωσης και να συμφωνήσει ή να διαφωνήσει με αυτό, χωρίς να γνωρίζει τα στοιχεία του ανθρώπου που έκανε την δήλωση.

    Τα αρχαία ρητά είναι ανώνυμα, οι παροιμίες είναι ανώνυμες, τα δημοτικά τραγούδια είναι ανώνυμα. Πολλές δηλώσεις είναι μεν επώνυμες αλλά σχεδόν ποτέ δεν θυμόμαστε ποιος τις έκανε, και παρόλα αυτά όχι μόνο συμφωνούμε αλλά τις αναμεταδίδουμε κιόλας (από ατάκες φίλων μέχρι μαθηματικές θεωρίες).

    Αρκετοί ανώνυμοι σχολιαστές σε μπλογκ είναι σαβουρολόγοι, πολλοί όμως είναι εξαιρετικοί σχολιαστές, με αξιόλογες απόψεις.

    Μην ξεχνάμε ότι στο δίκτυο "ανώνυμος" σημαίνει απλώς να μην έχεις λογαριασμό στο blogger ή στο wordpress. Δεν είναι καθένας υποχρεωμένος να μπει στη διαδικασία αυτή για να σχολιάσει σε ένα μπλογκ. Στο κάτω-κάτω κι εμείς οι "επώνυμοι" τι σόι επωνυμία έχουμε; Οι περισσότεροι επιλέγουμε ψευδώνυμο.

    Συχνά η επωνυμία, δηλαδή η παράθεση στοιχείων ταυτότητας, έχει κόστος δυσανάλογο προς το όποιο υποτιθέμενο όφελος. Όπως επισημάνθηκε ήδη, κυκλοφορούν πολλοί μαλάκες στο δίκτυο. Αν εγώ ας πούμε γράψω ένα σχόλιο αντιφασιστικό, υπάρχουν διάφορα ακροδεξιά ούφο ικανά να αποφασίσουν ότι θέλουν να με πλακώσουν στο ξύλο για να εκτονωθούν, κι αν έχω τα στοιχεία μου φόρα παρτίδα, θα τους είναι πανεύκολο να το κάνουν. Αν γράψω ένα σχόλιο κατά της εκκλησίας και το μάθει η θεούσα μάνα μου, μπορεί να πάθει συγκοπή και να πάει αδικοχαμένη η γυναίκα. (τα παραδείγματα είναι άσχετα με την πραγματικότητα).

    Αλλά και με το στάνταρ ψευδώνυμο, τι κερδίζουμε; Το ότι ξέρουν όλοι πάντα ποιος είναι που είπε αυτήν την ατάκα; Και σε τι τους ωφελεί αυτό; Στο να κρίνουν τα λεγόμενά του με προκατάληψη; ("α, αυτός ο μαλάκας είναι πάλι, μαλακίες θα λέει πάλι..." ή "α, αυτός είναι ωραίος, σωστά θα τα λέει..."). Στο να μπορούν να τον εντοπίσουν και να τον πρήξουν αν τους ενοχλεί η τοποθέτησή του; (συμφωνούμε ελπίζω ότι δεν είναι σκόπιμο κάτι τέτοιο). Στο να του στείλουν ανθοδέσμη στο μπλογκ του για συγχαρητήρια αν τους αρέσουν τα λεγόμενά του; (αν το ήθελε, θα μας έλεγε ποιος ήταν, αφού δεν μας λέει μάλλον δεν θέλει, αφήστε τον ήσυχο).

    Εγώ αγαπώ την ανωνυμία του διαδικτύου, την ελευθερία που δίνει. Δεν με πειράζουν τα ανώνυμα σχόλια, απλώς μαθαίνω να τα διαχειρίζομαι.

    Η ουσία κάθε σχολίου είναι μία και αναλλοίωτη. Ας μάθουμε να κρίνουμε αυτήν και όχι το πρόσωπο που την διατυπώνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. Ρε κοπελιά τι δουλειά θες εδώ ανάμεσα στην ανώνυμη ψωλαρία; Δεν έχεις μάθει ακόμα να αποφεύγεις τις ιντερνετικές κακοτοπιές;
    Κρίνοντας απ'το επάγγελμά σου βέβαια, όπου οι μόνοι άντρες που κυκλοφορούν στην πιάτσα είναι κάτι ημιαποτυχημένοι καράφλες γκριζομάλληδες εκδότες με προκοίλια που κρέμονται, η παρουσία σου εδώ γίνεται κατανοητή.
    (και μην πεις ότι είσαι λεσμπία, δεν θα σε πιστέψει κανείς)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. μεγαλυτερος μαλακας
    ΚΟΥΓΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. Παμψηφεί ο διαχειριστής...Φαντάσου κιόλας πόσο κοκορίκος και χέσμαν είσαι που δεν τόλμησες να βάλεις τον εαυτό σου...
    Και τα σκέφτηκες όλα όλα αυτά ολομόναχος; Στο ταμείο του Δελφινάριου δουλεύεις και τάγραφες στη βάρδια σου;

    Πάραυτα, ό,τι και να γίνει, το κράξιμο στο κουμπιούτερ ποτέ δε θα αντικαταστήσει τη γιούχα και τη λεμονόκουπα· γι'αυτό κάνε μας τη χάρη και έβγα στην Πλατεία ν'απαγγείλεις νάχεις έτσι την παραδοσιακή περιποίηση (αυγά, κορνέδες και συμπαρομαρτούντα τα βάζω εγώ - χάριν αλληλεγγύης και κοινοχτημοσύνης)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. ε ρε πηχτή μαλακία...

    ...σας αφήνω να τη βρείτε μεταξύ σας, αγοράκια.

    Προφανώς έχετε τα ίδια γούστα, κουλτούρα και αισθητική.

    Τα σέβη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. Λοιπόν Κοι Διαχειριστές αυτής τη διαδικτυακής προπαγάνδας, αυτής της παγκόσμιας συνομοσίας, είστε: κωλόγαυροι, φασιστάκια του κερατά, ανιστόρητοι, αγράμματοι, αμόρφωτοι, κομπλεξικοί, περιθωριακοί τύποι..... γενικά σκατά στα μούτρα σας.
    Πάνω απ'όλα όμως είστε πολύ μαλάκες που είχατε την εντύπωση ότι ως Έλληνες έχουμε χιούμορ. Δεν αντέχω να βλέπω πόσοι μαλάκες καχύποπτοι αργόσχολοι σερφάρουμε και σχολιάζουμε επί παντός επιστητού χωρίς να σκεφτόμαστε τι γράφουμε.
    Βρε ουστ, που θέλαμε και γρήγορες συνδέσεις οι σκατόβλαχοι, για να προλαβαίνουμε να γράφουμε όσο το δυνατόν περισσότερες μαλακίες το δευτερόλεπτο (άλλωστε KBps αυτό σημαίνει, Kilo-Bullshit-per-second)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. Κυριακή...μετά από μια κουραστική (για εμάς) εβδομάδα- άλλοι στα Κολωνάκια για καφέ (δεν είμαστε λαικιστές-ζητάμε το αδύνατο), άλλοι στα ρετιρέ της Intracom, άλλοι στα πάνελ με τον Μάκη- ήρθες αγαπημένη Κυριακή! Η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί- ο παπάς στον Ιερό Ναό Αγίας Σκέπης της Φιλοθέης δεν πρωτοκόλλησε τα συγχωροχάρτια μας, ο παπα-Τσάκαλος στο Καματερό, όμως, για 50 ευρώ ξηγήθηκε σπαθί! Η θεία φώτιση-εντολή ήρθε άμεσα και δεν άφηνε περιθώρια αμφισβήτησης: "ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ"!!! Τρέξαμε, γρήγορα και με περίσσιο ενθουσιασμό, οικογενειακώς, για το πατροπαράδοτο ιμάμ μπαιλντί στα Goodys, μετά δακρύσαμε στο γκολ του Νταρμπισαιρ και μετά στρώσαμε τους κώλους μας κάτω για να εκπληρώσουμε την θεία εντολή: ποιοί έπρεπε να είναι οι εκλεκτοί? ποιοί έπρεπε να προστεθούν στη λίστα? ποιοί αδικήθηκαν? Μάλλον δε θα μάθουμε ποτέ, αφού αντί αυτών, ο αγ-γελοιοφόρος από την Κουμουνδούρου μας υπέδειξε με αυστηρό ύφος την παρακάτω λίστα..."ΑΥΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ALEX-PACK"

    ΜΑΚΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ , ΤΣΙΠΡΑΣ-ΑΛΑΒΑΝΟΣ, ΚΟΚΚΑΛΗΣ, ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗΣ, ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΣΑΡΚΟΖΙ, ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ-ΤΑΤΙΑΝΑ, ΠΑΠΑΡΗΓΑ, ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. Καλά ρε, τσάτσος της Ιμάκο είσαι ή τους κοπιάρεις ασύστολα και δε σ'έχουν πάρει γραμμή;
    Τι γίνεται ρε κακέκτυπο; Τα Άπαντα του Νίτρο έχεις στο σπίτι σου και ανθολογείς από κει;
    Ευτυχώς γι'αυτούς που δε δουλεύεις εκεί πέρα αλλιώς το περιοδικό θά'χε πάει πάτο αύτανδρο κι ο Κωστόπουλος θά'πρεπε να δουλεύει ταξί διπλοβάρδια χωρίς ρεπό...
    Φοράς και παπούτσι Abibas μήπως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. Καλή σου μέρα και καλή εβδομάδα ανώνυμε "καπετάν-φασαρία". ;-)
    Πολύ καλό σε βρίσκω τελικά! Ξέρεις πολλά και έχεις το δικό σου στίγμα. Σ' ευχαριστώ για την απάντησή σου. Από σήμερα θα σε παρακολουθώ. Να είσαι καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. Τι είναι και πως είναι6 Απριλίου 2009 στις 3:02 π.μ.

    Ο Σερβοσέρβος δεν είναι Έλληνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. Απάντηση στην Αόρατη Μελάνη:

    Γεια σου & καλή εβδομάδα. Μάλλον με παρεξήγησες, γιατί αν διαβάσεις πιο προσεκτικά τι ακριβώς υποστηρίξα θα δεις πως πραγματικά συμφωνούμε...
    Φυσικά και το ότι εγώ προτιμώ να σχολιάζω επώνυμα - όπως λες και συ, επειδή τυχαίνει να έχω υπογραφή αυτό δεν σημαίνει ότι είμαι καλύτερη από τους άλλους - δεν σημαίνει πως κατακρίνω αυτούς που σχολιάζουν ανώνυμα. Θα ήταν άλλωστε φασιστικό και είμαι πολύ δημοκρατική για να το πιστεύω κάτι τέτοιο. Όμως, η διαφωνία μου στην ανωνυμία έγκειται σε εκείνους που δεν έχουν γνώμη, αλλά μόνο χλευασμό και ύβρεις...
    Συγκεκριμάνα είπα: "...διαφωνώ και με όλα τα ανώνυμα σχόλια, που υπάρχουν εδώ σχόλια και μειώνουν το blogger..."
    Δηλαδή, διαφωνώ με τα ανώνυμα σχόλια που είναι υβριστικά (κοινώς, μειώνουν το blogger). Δεν με ενοχλεί η ανώνυμη κριτική, που είναι για μένα επικοδομητική πάντα. Εσύ καλή μου δεν έβρισες, γι' αυτό σου απαντώ τώρα. Άλλο η κριτική και άλλο η κακόβουλη επίκριση! Αυτά για αποφυγή και άλλης παρεξήγησης... γιατί φτάνουν αυτά που ακούμε καθημερινά.
    Υ.Γ. Άλλωστε όλοι "βράζουμε" στο ίδιο καζάνι και δεν θέλουμε και πολύ για να βγάλουμε μέσα από την ανωνυμία, όλα τα απωθημένα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. Ρε παιδιά... Τη Μόνικα ξεχάσατε! Το παιδί θαύμα που έφερε τον αγγλικό στίχο στην ελληνική μουσική σκηνή! To παιδί φαινόμενο για τα ελληνικά δεδομένα, που με στοργή και υπερπροώθηση αγκάλιασαν εφημερίδες όπως η LIFO και η ATHENS VOICE. Ναι, ναι αυτή με την πανελλαδική περιοδεία και το μονόλεπτο ραδιοφωνικό σποτ! Τη διαδικτυακή και καρδιακή φίλη των Calexico... Αυτή που έκανε το Hallelujah του Cohen να μοιάζει με τη φάτσα της... Αυτή που και να αποτύχει στα μουσικά, δεν θα πάει χαμένη γιατι θα πάρει νόμπελ στα Μαθηματικά...

    Why....?
    Tell me why....?

    Why are you doing this to us, Monika?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. εεε φίλε οι μαλάκες είναι 101..ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ......ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ....!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΥΠΕΡΜΑΛΑΚΑΣ ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ Ή ΤΣΟΥΠΡΑ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. Ότι και να κάνετε, το ότι είσαστε κωλόγαυροι δεν μπορείτε να το κρύψετε!

    Τόσο περήφανοι είσαστε για τον Μ Α Λ Α Κ Α τον Νικοπολίδη?

    Είστε για τον πούτσο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. ψηφιζω ευκολα ψωμιαδη αλλα οχι τον δημαρχο , τον αδερφο του τον διονυση , αλλος λαλακας και αυτος ειναι οικογενειακη η μαλακεια που τους δερνει λοολ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. Στον ψωμιάδη πάντως θα έπρεπε να έχεις την επιλογή να ρίχνουμε δυο ή και παραπάνω ψήφους..... Μιλάμε για τον Μαλάκα!!!!!.....
    Βέβαια δεν φταίει αυτός.... οι γριες και οι ξεμωραμένοι που τον βγάζουν φταίνε αλλα άντε να τους πείσεις για το πόσο μάλακς ειναι ο άνθρωπος αυτός!!!!..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. Πιστευω οτι ψηφισα τους παντες...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ...με τι εχω να κανω γυρο μου!Το λοιπον,καντε διαγωνισμο επισης για τις 1000000000 μεγαλυτερες πουτανες,τον μεγαλυτερο κολομπαρα και βλεπουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. Τι είναι και πως είναι είπε...

    Ο Σερβοσέρβος δεν είναι Έλληνας
    6 Απρίλιος 2009 3:02 πμ

    λιγα τα λογια σου για τον Μεγα Κωνσταντινο, σκατοψυχε βρωμιαρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. Άλλος ένας υπέροχος έλληνας με πλούσιο λεξιλόγιο και βαθιά πνευματική καλλιέργεια!

    Τι έθνος, τι μόρφωση, τι πολιτισμός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. matriga,

    μισή παρεξήγηση θα έλεγα. Διάβασα το πρώτο σου σχόλιο, όπου λες "Εγώ όλα τα σχόλια τα κάνω επώνυμα. Και γι' αυτό λοιπόν θεωρώ ότι επώνυμο έπρεπε να υπάρχει και στο προφίλ του blogger που κάνει το γκάλοπ."

    Από εκεί πιάστηκα και είπα "το γεγονός ότι εσύ επιλέγεις να γράφεις ανώνυμα δεν σημαίνει μπλα μπλα μπλα" και λοιπά, μόνο που δεν παρέθεσα και την φράση σου (η οποία συνεχίζει "Το θεωρώ απαράδεκτο κάποιος να κρίνει και να σατυρίζει ανώνυμα. Η μαγκιά θέλει επώνυμο!").

    Σε αυτό νομίζω ότι - φαινομενικά τουλάχιστον - διαφωνούμε. Δεν θεωρώ απαραίτητη την "επωνυμία" , δηλαδή την ταύτιση με ένα προφίλ μπλόγκερ (το οποίο στην τελική δεν μας λέει και τίποτε). Εγώ η ίδια έχω 4 προφίλ blogger και ένα wordpress, και ξέρω ανθρώπους που έχουν περισσότερα. Θα μπορούσε ο μπλόγκερ εδώ να κάνει το ίδιο και να δηλωθεί ως Φούφουτος Ξεσκούφωτος και κάτι τρέχει στα γύφτικα.

    Στην πρόσφατη απάντησή σου παραπάνω όμως, τοποθετείσαι διαφορετικά. Με την τοποθέτηση αυτή συμφωνώ και εγώ.

    Πραγματικά είναι θλιβερό να βλέπει κανείς την ανωνυμία να γίνεται όχημα και κάλυμμα για εκτόξευση ύβρεων χωρίς κόστος. Αλλά είναι αναπόφευκτο. Απλώς έχω αποδεχτεί ότι αυτό είναι το τίμημα της ελευθερίας που δίνει σε όλους μας η ανωνυμία του διαδικτύου.

    Δες το κι αλλιώς: όλοι αυτοί οι μαλάκες (υμών συμπεριλαμβανόμενων:-) κάπως πρέπει να εκτονωθούν. Καλύτερα έτσι παρά αλλιώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. καλά κάθεστε όλοι και κράζετε τους πάντες (και πολυ καλά κάνετε), αλλα οι περισσότεροι υμων...τι άλλο κάνετε?
    βολεύει πολύ να κραζουμε, έτσι?
    βολεύει να φταίνε άλλοι για την πίκρα μας και την κακομοιριά μας, έτσι?
    βολεύει να απέχετε από όλα και απλά να ρίχνετε τις ευθύνες σε ευκολους μαλάκες...
    δεν ξέρω πολλούς να ζουν, να δημιουργούν, να γελάνε με την καρδιά τους,να έχουν στόχους μεγάλους-αντάξιους ανθρώπων, δεν ξέρω πολλούς να με κάνουν αισιόδοξο...
    σας έχω βαρεθεί, σκεφτείτε το λίγο, σας έχω βαρεθεί. Πιθανότατα και εσείς βαριέστε τους φίλους σας, τις δουλειές σας, την ασχήμια παντού, τους ίδιους τους σκατο-εαυτούς σας,τη ζωή σας, δεν κάνω λάθος, αλλιώς θα έβλεπα λίγα χαμογελα παραπάνω κάθε μέρα...
    δεν ξέρω αν είμαι τρελός, όλα αυτά, σχεδόν όλοι εσείς, μου μοιάζετε σαν μια κακόγουστη, πλην όμως θλιβερή φάρσα, κάποιες στιγμές δε μπορώ να το πιστέψω.
    δεν χρειάζεται να είναι έτσι,όμως,πραγματικά δεν είναι καθόλου ανάγκη. Κ μην περιμένετε να σας πω πώς θα μπορούσε να ήταν,πως θα μπορούσε να γίνει κάτι,κλπ.
    αν νοιάζεστε για αυτό είναι δικό σας καθήκον να το ψάξετε.αν νοιαζεστε, όμως...

    υγ:αν συναντήσω άλλον έναν νεκροζώντανο νέο να μου λέει "ετσι είναι", "έτσι ήταν", "δεν αλλάζει τίποτα", "και εγώ τι να κάνω", δε θα αντέξω, θα αρχίσω τις χριστοπαναγίες. μου λερώνετε τον κόσμο ρε, μου γυρίζετε τ' άντερα, μου προκαλείτε καταθλιψη, με γαμάτε και δεν το απολαμβάνει κανένας μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  142. ξέχασες τον εαυτό σου μεγάλε...
    δεν αξίζει το blog σου άλλη σπατάλη χρόνου από μένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  143. Ξερω ποιοι είστε και έχετε μπλέξει πολύ άσχημα...

    Δεν ξέρω τι ιδέα έχετε για τον εαυτό σας, εγώ όμως έχω μια πολύ καλή,

    Θα την πατήσετε όλοι μαζί....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  144. Έλα μπράβο να πλειοδοτούμε σε κοινωνική κριτική, σε κριτική του πολιτισμού και σε αυτοοικτιρμό! Ποιος θα κερδίσει άραγε;

    Ο διαχειριστής που υπερασπίζεται με μέγα πάθος το ανεπανάληφτο έκτρωμα που κατασκεύασε; (Όσο και να χτυπιέσαι, σκρίπτα μάνεντ)
    Οι έντιμες επώνυμες γυνές που εκφράζουν σοκ και απέχθεια για τις, καίτοι τυποποιημένες, ειλικρινείς όμως ύβρεις των επισκεφτών; (Τά'παμε κοπελιές, εδώ είναι σαν ποδοσφαιρική εξέδρα, μόνο που δε βρωμάει μασχαλίλα κι αρχιδίλα και δεν πουλιούνται καρβουνιασμένα έντερα γατόσκυλων)
    Οι ισοπεδωτές υπέρμαχοι της μετριότητας που πιπιλίζουν σαν το κύριε ελέησον την ατάκα "Είμαστε όλοι μαλάκες" για να πάρουν συνχωροχάρτι από τη συνείδησή τους και να μπορέσουν να συνδιαλλαγούν στον αντίστοιχο κοινό τόπο του μαλάκα; (Εδώ συμφωνούμε απερίφραστα και απαντούμε, Ναι, είστε όλοι μαλάκες)
    Ή οι μελαγχολικοί που πάσχουν από πατερναλιστικά σύνδρομα και βγάζουν την επιθετικότητά τους στην ασφαλή και αναίμακτη ιντερνετική οδό; (Εδώ η απάντηση πρέπει νάναι κοφτή, απλή και κατανοητή: Θα μας κλάσετε τα παπάρια)

    Εβίβα ρεβολουσιονάριος! Πορ ούνα γκρέτσια νουόβα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  145. Εσύ ρε παλικάρι πού τους βλέπεις τους νεκροζώντανους νέους; Μήπως είδες πολλές ταινίες σπλάττερ τελευταία;
    Εγώ μόνο νεκροζώντανους γέρους βλέπω.. Και σε κόβω νά'σαι πατημένα άντα και βάλε και να σ'έχουν πιάσει τα διάφορα ψυχοπλακωτικά που έχει αρχίσει να σου κάνει νερά το γενετήσιο σύστημα και δεν παίρνει μπρος συνέχεια. Μην ανησυχείς όμως. Θα σου περάσουν όλα όταν το πάρεις απόφαση και προσαρμοστείς στη νέα κατάσταση. Έτσι κι αλλιώς η ημιαπασχόληση είναι καλύτερη απ'την ανεργία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  146. Η Μόνικα,είναι εξαιρετική.έχω ακούσει από πολλούς να λένε άσχημα πράματα για αυτήν,αλλά μάλλον δε ξέρουν από τέτοια μουσική..θα ακούνε σκυλάδικα και θανε φαν της κοκκίνου..ο καθένας στα χωράφια του.ΑΣΧΕΤΟΙ Ε ΑΣΧΕΤΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  147. H monika einai katapliktiki kai einai malakes oloi aftoi pou tin katakrinoun!
    An zilevete na vgalete dika sas kalutera tragoudia...

    Proswpika tin thewrw polu kalo gomenaki!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  148. apaitw na mpei o lazopoulos!!!!!!!!!!! sas parakalw re paidia....den mporw allo auth thn dithenia tou....exw kourastei tosa xroniaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  149. ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΚΡΑΝ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  150. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ......!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  151. ΟΛΑ ΚΑΛΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ MALLAKESΕLLINES ΚΙ ΟΧΙ ΜΑLAKESELLINES ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  152. malllon malakia tha kanane (sigoyra me ena grafete, etsi? kai egw to ha skeftei allla o malllakas ntrapika na rwtisw, mipws ekana egw llathos)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  153. "μελάνη" το καταλαβαίνω...
    μήπως να αλλάξεις το "αόρατη?"
    (κριτική φτωχή σε λεξιλόγιο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  154. υμών είναι αντώνυμία Β προσώπου, αυτή η παραδρομή των δακτύλων πιθανότατα σημαίνει πως
    ο εαυτούλης σου είναι αρκετά αλαζόνας για να αφήσει εκτός πεδίου μαλακίας την αφεντιά του...
    κάνε ένα βήμα μπρος και φώναξε δυνατά: EIMAI ΜΑΛΑΚΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  155. Εσύ γιατί λες να σε λογοκρίνανε; Δεν αντέχουν άλλη γιούχα τα παιδιά. Εδώ μπαίνουν ως ανώνυμοι και καλά και λένε τα δικά τους για να φανεί ότι έχουν μπούγιο. Πάλιωσε το κόλπο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  156. POS MPORO NA TOUS PSIFISO OLOUS MAZI?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  157. Το Βαλιανάτο, ρε παιδια δε βλέπω στη λίστα και στεναχωριέμαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  158. Μαλάκας ο Ταμπάκης; 400 ευρώ την βραδιά έπαιρνε στην Αλεξανδρούπολη... Αυτούς που πλήρωναν κιόλας για να πάνε, που τους βάζεις; :D

    Εξαιρετική η λίστα, respect.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  159. ti na peis....den ksereis poion na protodialekseis....diskola mas vazete...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  160. Τον εαυτό σου γιατί δεν τον έβαλες;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  161. ΜΗΠΩΣ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΒΕΡΥΚΙΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  162. Ρε παιδιά, αν και πολλοί το έχουν πει, έπρεπε να βάλετε τους Τσίπρα και Αλαβάνο καθώς τον Βαλιανάτο και φυσικά στεναχοριέμαι που δεν βλέπω πολλές γυναίκες στην λίστα. Η μαλακία δεν είναι προνόμιο των ανδρών. Εξαλλου όλοι αυτοί από κάποια γυναίκα βγήκαν και με κάποια μάνα μεγάλωσαν. Δεν είναι κανείς από παρθενογέννηση, εκτός από τον Ακατανόμαστο που τον ξέβρασε η κόλαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  163. H monika pou kolaei? Mporei na einai oti einai... alla siga min tis aksizei thesi se afti tin uperlista!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  164. Παιδιά, λέω να φτιαξω ένα γκρουπάκι και να
    δείξουμε τι εστί έλληνας, σ'αυτους τους καραγκιόζηδες (που πλεον ξερω ποιοι ειναι...)
    που νομίζουν ότι θα γελοιοποιουν και θα βεβυλώνουν έτσι, την χώρα και τα ιερά μας...

    Είστε μέσα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  165. ti egine, tha xanaftiaxete tis hi five?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  166. poly mapa h lista... akoy ekei o lazopoulos sta extras... kata ta alla ta sxoliakia einai diaskedastika

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  167. Η Ελλάς προώρισται να ζήση και θα ζήση!
    Ζήτω το Έθνος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  168. zitwww! poy dilwnoume gia to group?
    deheste k paidia twn opoiwn oi goneis einai aderfia? thelw na graftw, zitw k pali!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  169. thoma eisai spiti?
    den logokritheis, ekanes sholio stin prohgoymeni anartisi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  170. Εκανες ενα λαθος φιλε. Ο Καρυωτακης αυτοκτονησε για να μη γινει αυτο που ειναι το ονειρο του μεσου ελληνα πολιτη: Θεση στο δημοσιο.Δηλαδη ΜΑΛΑΚΑΣ.Αρα ειναι ατοπο.Δεν γινεται να σαι μαλακας επειδη δεν θες να γινεις σαν το μεσο ελληνα πολιτη που ναι μαλακας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  171. Αρχίσαμε να σβήνουμε ποστ τώρα; Ε; Ε; Και λέμε ό,τι λένε τα όργανα του κράτους; Σε μπουζουριάζω γιατί βρίζεις το χριστούλη ή γιατί θίγεις την αξιοπρέπεια του Ψ εξαθλιωμένου ανδρείκελου; Άξιος ο μισθός σου άοπλε σύντροφε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  172. Λείπουν πάρα πολλοί από την λίστα. Δεν θα έπρεπε να έχετε μόνο 100, ουσιαστικά έχετε αποφασίσει ποιοι είναι οι 100 και από εμάς ζητάτε να τους βάλουμε σε σειρά !!!!!!! Προσθέστε όλα τα γνωστά ονόματα των τελευταίων 100 ετών και από κει μέσα να επιλεγούν. Το αποτέλεσμα θα είναι εκπληκτικό !!!!!! ....και απίστευτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  173. Tous Kyrious Tsipra kai Alavano giati tous exete apo kato? Tha mporousate na tous vazete os epiloges stous protous 100! Afto einai adikia kai katefthynomenh pshfish apo th stigmh pou exete kai tous allous politikous arxhgous... Einai to eidos ths plhroforhshs pou proagoun gnostes kai mh ejairetees methodoi palaiou typou...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  174. Ntroph se afton pou anhrthse afth th lista!
    Einai enas aristerakos tou kolonakiou san aftous pou pane kai pshfizoume ton SYRIZA tou Tsipra kai tou Alavanou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  175. Προς 9 Απρίλιος 2009 6:23 πμ :

    Φιλαράκι είμαι μέσα γιά το γκρουπάκι! εγώ θα είμαι στα sythια...εσύ τι παίζεις εκτός από το πουλί σου;...darkelectro γιά την πατρίδα! (γαμιέται το ροκ - Yeah!)...χαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  176. Τι ειναι όλη αυτή η προπαγάνδα που έχει ξεκινήσει για την τραγουδίστρια Μόνικα?
    Τι σας έκανε το κορίτσι?
    Έχει και φοβερά μπούτια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  177. Popo endaksi ta spasate fobero.
    Mono pou iparxei problima thelw parapanw psifous!!!
    Olo to afan gate einai edo!! :D
    Problimatistika twra... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  178. Τι είναι και πως είναι10 Απριλίου 2009 στις 5:57 π.μ.

    "Ανώνυμος είπε...
    Τι είναι και πως είναι είπε...

    Ο Σερβοσέρβος δεν είναι Έλληνας
    6 Απρίλιος 2009 3:02 πμ

    λιγα τα λογια σου για τον Μεγα Κωνσταντινο, σκατοψυχε βρωμιαρη"

    Για τον Ντούγιαν Μπάσκεβιτς μιλούσα ρε ανεγκέφαλε ποιος τον χέζει τον Κωστάκη

    Πάντως εσύ πρέπει να είσαι πολύ καλόψυχος

    "Αόρατη Μελάνη είπε...
    Άλλος ένας υπέροχος έλληνας με πλούσιο λεξιλόγιο και βαθιά πνευματική καλλιέργεια!

    Τι έθνος, τι μόρφωση, τι πολιτισμός!"

    Είναι να ασχοληθείς; χάνεις το χρόνο σου με δαύτους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  179. Λείπει ο βασιλιάς της μαλακίας στην Ελλάδα, που ονομάζεται Διονύσης Λιακόπουλος. Εγώ αυτόν ψηφίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  180. Και τον Δημοσθενη Λιακοπουλο;
    Ποιος θα τον ψηφισει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  181. o liakopoulos kai oi omoideates tou exi dikia tou katigoria... den ine apla malakes, ine epikindinoi malakes gia tin proodo tis anthropotitas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  182. dagkoto giorgaki.... edw podilato den kserei na kyvernisei thelei?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  183. Πλακα-πλακα θα γινει και πρωθυπουργος σε λιγο...Ενα εισητηριο χωρις επιστροφη για τη Γη του Πυρος παρακαλω....
    Καλα ντε θα παρω μαζι μου και τους υπολοιπους μεγαλους εθνικους σωτηρες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  184. Ο Σκόρδας ρε παιδια. Ο ΜΑΛΑΚΑΣ !!!!!

    Οδοντιατρος- ΜΑΛΑΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  185. Αυτη ειναι η Monika http://www.youtube.com/watch?v=WEgeA9WeCm0

    ΑπάντησηΔιαγραφή